Filter

geweldige service en vriendelijke snelle medewerkers

Altijd vriendelijk en behulpzaam en levering is super snel, top

Elk beetje helpt!

Milieu minder belasten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!

Mooie producten

Netjes geleverd, en handdoeken en linnen dekbed gekocht prachtige producten.

Geweldige lakens, en klantservice

Ik koop al jaren mijn beddengoed bij Yumeko en ik ben zeer tevreden. Ook met hun klantenservice, als ik iets retour moet sturen, is dit heel snel afgehandeld.

Duidelijke informatie in de producten. Ruime keuze. De doos is precies groot genoeg voor de gekochte producten (duurzaam). Mooie grote hoeslakens dit keer nadat ik al bekend was met de 1 persoonshoeslakens en kussens van Yumeko. Ik vind dit bedrijf echt een aanrader en vervang langzaam al mijn beddengoed door de gecertificeerde mooie producten!

Superfijn beddengoed

Ik ben heel blij met het superzachte en warme flanellen beddengoed (hoeslaken en dekbedovertrekken). Mooie kwaliteit stof. Ik zou alleen een andere pakketdienst adviseren. PostNL heeft er de laatste keer een potje van gemaakt. Mijn pakket is op zaterdagavond voor de deur gezet bij een gesloten afleverpunt, er is voor ontvangst getekend door de bezorger zelf. Iedereen had het pakket kunnen meenemen…

Uitstekende kwaliteit.

We hebben al diverse producten van Yumeko gekocht. Alles is van uitstekende kwaliteit en blijft mooi na het wassen. Laatst weer molton ohoezen en kussen beschermers gekocht. Ook weer prachtig evenals de badmatten.

Mooie plaid van alpacawol!

Heel mooi materiaal, kleur, zacht, … helemaal hoe het werd beschreven op de website. Kwaliteit en oogt mooi in mijn loungezetel. Ook mooi meegenomen was de 20% korting naar aanleiding van Black Friday!

Een prachtig hoeslaken, de kleur is helder en warm.

Het voelt zacht aan en zit netjes strak om het matras. En de service van Yumeko is uitstekend.

Kwaliteit, maar fors aan de prijs.

Prachtig product, maar fors aan de prijs! Hoeslaken en beddekovertrek, heerlijke kwaliteitsstof en erg mooie kleuren.

Perfecte pasvorm

De matrasovertrek past perfect en match goed met mijn dekbedovertrek . Ook na het wassen blijft de kleur mooi

Alles wat ik bij Yumeko heb gekocht in de afgelopen jaren, is altijd een succes! De bedrijfsvoering van Yumeko (d.w.z. met respect voor mens, dier en milieu) sluit aan bij mijn opvattingen.

Hoogwaardige kwaliteit met een persoonlijk tintje

We ontvingen onze bestelling (een mooie grijze gebreide plaid/deken in een verpakking met ook nog een lavendelzakje. Erg leuk. De deken is van mooie kwaliteit.

Snel en netjes verzonden Mooi product duurzaam heel belangrijk Op het moment ook de gelegenheid om het later te kunnen ruilen ivm kerstcadeau

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden, fijne communicatie. Er wordt veel zorg besteed aan de ervaring van jou als klant. Product was mooi verpakt en voelt echt als een cadeautje aan jezelf, fijn

Yumeko staat voor kwaliteit en comfort.

Zoals voorheen TOP

Snel de volgende dag i. Huis

Erg prettig

Wat een heerlijke items hebben jullie en fijne verpakking, leuk dat er de laatste keer een gift bij zat! Ben erg tevreden.. het materiaal dat jullie gebruiken is mega zacht! Heel erg bedankt, kom vaker bij jullie shoppen :) fijne feestdagen gewenst

Mooi bedrijf met een geweldige collectie

Enkele jaren geleden heb ik tijdens een weekend weg, kennis gemaakt met een dekbed van Yumeko. Geweldig, wat lag dat bed lekker. Een echte ‘beleving’. Afgelopen week was er BF korting. Heb de knoop doorgehakt om een overtrek te bestellen. Geen moment spijt van; wat een fantastisch dekbedovertrek! Zelfs mijn vrij kritische man vindt het geweldig. ;-)

Zeer snelle levering. Keurig verpakt.

Heel fijn!

Kwaliteit en dat voel je.

in een woord: fantastisch

Zeer tevreden over alles

Mooi spul en snelle levering

Kwalitatief goede artikelen. Mooi verpakt, snel geleverd.

Mooi bedrijf met prachtige duurzame producten

Al meerdere producten van Yumeko in gebruik. Zeer blij met de kwaliteit en duurzaamheid.

produkt goed, bezorging slecht

Twee keer bestelling gedaan met specifieke afleverdatum ivm aanwezigheid voor in ontvangst nemen. Twee keer is dat niet gelukt op de aangegeven datum.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ