Filter

mooie producten en goede service

Gemakkelijk bestellen op de site. snelle levering helemaal zoals voorspeld. Super mooi materiaal .

Geweldig!

Voor iedereen die van natuurlijke materialen houdt en kiest voor t ultieme draagcomfort. Verrassend snel geleverd en mooi verpakt.

Prachtige dekbedovertrekken en hele fijne dekbedden, had ik jaren eerder moeten kopen. Bestelling vlot geleverd, zorgvuldig verpakt met een heerlijk ruikend zakje lavendel in de doos.

Top kwaliteit

Supper zacht mooie stof

Mooi!

Een simpel en functioneel product goed gestyled.

Goede ervaring.

Duidelijke keuze te maken.

Levering op tijd, netjes verpakt met een schattig zakje lavendel. Heel attent!!!

Top dekbedden en prima service

Heel fijne dekbedden en dekbedhoezen, vrienden geholpen aan de telefoon

Mooi ‘spul’!

Dekbed slaapt heerlijk warm en is mooi afgewerkt.

Een mooi product met een goed gevoel

De spullen van Yumeko zijn mooi, goede kwaliteit, fijne materialen en ik vind het belangrijk dat er geen gif is gebruikt bij de productie. Gifvrij zou de norm moeten zijn, niet de uitzondering. En dan wordt dat ook nog geleverd met een lekker geurend zakje lavendel geleverd. Mooie kleur ook. Helemaal fijn!

zeer goede kwaliteit

Ik kocht een aantal dekbedovertrekken in katoensatijn; ze zijn perfect en heel fijn om onder te slapen!

Fijne en zachte kwaliteit

Zo mooi verpakt en volgens mij zonder een grammetje plastic.

Mooi product, uitmuntende service!

Ontzettend mooi beddengoed, de warme kleur zorgt voor een fijne sfeer in de slaapkamer. De stof is dik en voelt heel natuurlijk aan, iets waar ik heel veel waarde aan hecht, het slaapt veel fijner dan onder beddengoed gemaakt van een synthetische stof. In het hoeslaken is vrij snel een slijtageplek gekomen, waarop Yumeko uitstekende service heeft verleend door het product gratis te vervangen. Fijne service gerichte communicatie gehad met een medewerkster van Yumeko.

Een heerlijk dekbed en een snelle levering

Heerlijk slapen onder duurzaam geproduceerd overtreklaken van Yumeko!

Het percal katoen is glad en zacht, en het voelt heerlijk aan.

Netjes

Mooie site, makkelijk bestellen en supersnelle levering. Netjes verpakt en heerlijk zakje verse lavendel erbij. Mooie kwaliteit maar daar betaal je dan ook voor.

Tot nu tu, beste kussen

Ik heb het kussen nu voor een paar weken en ik kan zeggen dat je kan heerlijk slapen. Hoog genoeg en met de juiste steun. Een echte aanrader!

Mooie kwaliteit!

Zeer snelle levering. Ook retourneren ging snel en makkelijk.

Prima en prettige service in de winkel. Correcte levering.

Erg goed geholpen in de winkel, ruim tijd en goed kunnen vergelijken. Afhandeling/ levering foutloos

Snelle levering van prima product

Goeie ervaring en recycle mogelijkheid van oude dek en/of kussen is een mooie ‘toegift’

Snelle afhandeling

Na bestelling on-line al snel bericht dat de verzending al in werking was gesteld. De bezorging ook conform de vooraf reeds aangekondigde procedure afgehandeld.

Slechte kwaliteit

Helaas laat mijn nieuwe dekbedhoes los op de stiksels bij de instopstrook.

Prima kwaliteit, mooi afgewerkt en snelle levering.

Zie mijn omschrijving hierboven.

mooie producten en goede service!

Het beddengoed en het badgoed zijn van een goede kwaliteit en het blijft ook mooi. Ook de service is goed.

Slechte ervaring met the website en onjuiste productinformatie

Gekochte product is niet zoals geadverteerd. Het staat vermeld onder bedoverstekers met kussensloop, maar het product wordt zonder kussen geleverd. Hoewel de kwaliteit goed is, is het gewoon te duur om de bijbehorende kussensloop niet te hebben.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ