top aed

Het was even wachten omdat de computerchips niet leverbaar waren maar wij zijn nu de trotse bezitters van van een aed. We zijn goed op de hoogte gehouden van de vertraging per mail en telefonisch.

een goede beoordeling wegens snel en vriendelijk handelen

Na mijn mail direkt antwoord en direkt de bestelling in orde gebracht

Geweldig!

Goed advies en direct geleverd! Hij wordt ook nog netjes opgehangen wat een service.

Duidelijke communicatie, snelle levering

Ik had nog wat vragen die ik heb gesteld via de chat, heel fijn dat dat kan (ipv via de mail) Daarna direct besteld, mijn verwachting voor B2B levering is dat het meestal een week duurt, maar dit was de volgende dag al in huis. Heel snel dus. Zijn ze ook nog eens een van de goedkoopste....

vlotte levering en prima service

Duidelijke website en snelle levering.

Goede service en aflevering

Positief

.10

Betrouwbaar en snelle levering

top service

goede service

Excellent

Rien à redire, parfait et rapide !

Snel en goed

AED besteld netjes en goed geleverd

Top ervaring!

Snel, efficient en super vriendelijk!

Bijna goede ervaring

Er is snel gereageerd op aantal punten. De papieren verwerking laat wat te wensen over. O.a. dat onderhoudnota verstuurd zijn, met daarna noodzakelijke creditnota’s.

Snel en betrouwbaar.

Snelle levering en wanneer nodig heldere, Vriendelijke communicatie.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Je wordt altijd vakkundig en goed geholpen. Ze zijn altijd vriendelijk en ze kunnen uit voorraad leveren. Zo is de AED weer snel inzetbaar.

Super service en adequaat probleem oplossing

We hadden storing in twee trainers opsturen en dag later weer retour gestuurd , en storing verholpen. Met spoed longen nodig geen probleem. Super team AEDvoordelig.nl

goed verlopen

jammer van de matige keuze van het service contract

Ik kan er altijd van op aan dat de bestelling op tijd geleverd wordt.

De bestellingen komen altijd op tijd binnen erbij vermoeden van een verkeerd product wordt er contact opgenomen, heel goed.

Persoonlijk tintje, snelle service

Ik had een AED-bordje uitgezocht (en bleek niet goed te hebben gemeten). Het bordje kwam snel en goed verpakt aan en had een handgeschreven ansichtkaart wat een aardig persoonlijk tintje gaf aan de bestelling. Even een chat geopend en samen een ander bordje uitgezocht. Maar degene die ik daadwerkelijk als omruiling aangaf was ietsjes duurder. En ik verwachtte dus dat er een verzoekje zou komen dit kleine bedrag bij te betalen. De nieuwe bestelling werd dezelfde dag van mijn retourontvangst verzonden. En bevatte weer een handgeschreven kaartje met de vriendelijke tekst dat ik het verschil niet hoefde te betalen. Erg vriendelijk en attent. De halve ster aftrek zit hem er in dat op de site staat 24/7 service. De chat was echter stipt 18uur niet meer bereikbaar. Een goede ervaring.

Snel, goed, nooit iets op aan te merken

Zie boven

Snel en goed verpakt verzonden

Vandaag bestellen is morgen bezorgen.

Snelle levering.

Fijne, snelle levering. Alles keurig verpakt!

Goede voorlichting, betrouwbaar adres, goeie services.

We hebben de AED bij de zaak opgehaald. Goede voorlichting, en deskundige er werd de tijd voor genomen. Fijn adres! Zeker een aanrader1

Goede kwaliteit, en nog betere service.

Vriendelijk personeel, die de tijd neemt om je te woord te staan. Deskundig advies, en goede service wanneer iets niet naar behoren is. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.