Makkelijk te bestellen online

Uitstekende prijs en service

Voorafgaand aan de koop van een AED en buitenkast hebben we regelmatig telefonisch contact gehad. Dit resulteerde in offertes voor verschillende mogelijkheden. De uiteindelijk gekozen optie was goedkoper en beter dan de concurrentie. Na afhalen is de AED probleemloos geïnstalleerd en nu klaar voor gebruik. Het contact met AEDvoordelig was altijd prettig en behulpzaam.

Uitstekende prijs en service

Weer snel en keurig geregeld.

De levering van de "longen" was wederom snel en keurig geregeld en goed verpakt.

Super geholpen via de Chat door Esther en Christel

Vlotte adequate reacties via de Chat door beide dames en ook de volgende dag geleverd. Kan niet beter, ga zo door!

Netjes

Snelle levering goed geholpen Ook netjes berucht gekregen dat de bestelling niet compleet is en wanneer het komt. Top

correct en snel

Duidelijk in beanwoording van vragen. Wel verg veel verpakking voor irts war eigenlijk in de brievenbus had gekund.

Alles zoals afgesproken

Prettige samenwerking

Informeren over vertraging

Ik heb nieuwe pads besteld voor mijn AED, in de verwachting dat deze binnen enkele dagen in huis zouden zijn.( dit is namelijk waarom ik in het verleden voor AED voordelig gekozen heb). Nu kreeg ik na het bestellen en betalen pas de info dat ze niet op voorraad en/of leverbaar waren. Een tip vermeld dit op de website, ik verhuur namelijk mijn AED’s en heb daardoor mogelijk snel nieuwe pads nodig. Nu is er geen inzet geweest dus was het gelukkig geen ramp dat ze wat later waren… maar goed neem het mee

Goede producten

Sneller geleverd dan je kunt bijhouden

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd, alles keurig verpakt met de juiste documentatie. Tevens ook in de verpakking een kaart met een persoonlijk dankwoord voor de geplaatste bestelling.

Zelfstandig uitzoeken was sneller

Uit eindelijk een AED trainer besteld. Vragen gesteld via whatsapp maar dat duurde bijna een 40. In die 40 minuten had ik al zelf uitgevonden of ik hem.moest bestellen. De rest was verder prima

Snel en voordelig afgeleverd

Bestelling specialitische aed electroden snel en voordelig uitgeleverd, goed advies op juiste model te bestellen via persoonlijke mail

Klantvriendelijk en behulpzaam

Wanneer ik met een vraag zit en daar echt bij geholpen wordt en ook nog eens op een hele vriendeijke manier is mijn dag weer goed. En dat is hier gebeurd. Dank je wel.

De levering was zoals altijd goed en snel.

Snel geleverd alleen miste de gebruiksaanwijzing hoe te installeren. Later telefonisch wel goede uitleg gekregen.

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!

Prima service, heldere communicatie zowel via mail als telefonisch, snelle afhandeling en levering. Als iets in je bestelling geen handige combinatie is, wordt dat ook eerlijk gezegd en meegedacht naar een oplossing en/of het maken van een andere keuze. Volgende keer kiezen wij zeker weer voor AEDvoordelig.

Vlotte levering

Vlotte levering. Netjes verpakt Leuk zo een persoonlijk kaartje

Goede en voorspoedige levering! Ga zo door!

prima service

Ook extra info ontvangen over levensduur.

Makkelijk bestelproces en snel geleverd!

Makkelijke website, snelle levering met een fijne persoonlijke kaart erbij.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.