Goed geholpen, snel geleverd.

Uiterst vriendelijk en adequaat geholpen aan de telefoon. Supersnel geleverd.

Gewoon top!

Snelle levering, goede prijs!!!

Zeer snelle verzending

Snel ontvangen, Goede prijs, ook nog verzendkosten gratis.

Meer dan prima

De producten die ik heb ontvangen zijn precies zoals men deze heeft geadverteerd op hun website. Keurig verpakt en voldoen precies aan de vraag w

Snel, duidelijk en vriendelijk

Snel, duidelijk en vriendelijk

gewoon goed

gewoon goed

Goede uitleg

Gewoon goed

fijne leverancier. wel veel mailverkeer, meerdere mails nav een bestelling.

Goede prijs en snelle levering

Competitieve prijzen en groot aanbod. Snelle levering

Zeer leerzaam

Mijn ervaring in 1 woord is top. Hey mij een pop aangeschaft Voor Thuis ervaring thuis bij the schaven. Ik will wel een volledige curses volgen maar weet niet Waar ik Moet Zijn. John heeft Alles heel goed uitgelegt. Kan mijn mail adres niet invullen daarom hier [email protected]

Vlotte levering

Kiss for live

Vakkundig geholpen om AED en toebehoren op Bonaire te krijgen

Zeer professioneel en vakkundig bedrijf. Persoonlijk contact en actief meedenken in mogelijkheden. Kortom, aanrader!

Snel besteld, snel geleverd

Al regelmatig besteld, goede service en snelle levering.

Snel, duidelijk en prettige hulp bij keuze

Goede snelle afhandeling

super

Goed meedenkende verkopers.

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf

Je wordt goed geholpen, echt top ik ben zeer tevreden.

Zeer klant vriendelijk

Ze hielpen met het zoeken naar de juiste plakkers voor een oefen aed. En met succes gevonden. Nu nog wachten op de levering, daar is geen tijd voor gegeven helaas.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Prettige samenwerking

Snelle levering!

Door de snelle levering heb ik vertrouwen in uw organisatie!

Was snel gevonden en was snel binnen

Netjes en effectief.

Persoonlijke benadering.

Zeer goede ervaring

Voor informatie gebeld, het e.e.a. werd erg duidelijk uitgelegd, ook wat de keuzes waren. Erg vriendelijk te woord gestaan en zeer goede en snelle service.

vlot

alles verliep vlot en de levering was correct

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.