Je wordt heel goed geholpen, ga zo door

Ze zijn vriendelijk en deskundig.

De bestelde AED was niet voorradig. 3 maanden een ruil AED in bruikleen gekregen tot de bestelde AED ontvangen was. Super en snel geregeld voor een aantrekkelijke prijs.

Prima leverancier

Zowel telefonisch als via e-mail contact verloopt de communicatie prima. Leverancier geeft duidelijk aan wat de leveringstermijn van producten is. Heb wel ervaren dat door Covid en alle andere sores in de werled het geduld om een levering te ontvangen nu toch wel flink op de proef wordt gesteld. Maar goed, zeker een leverancier die betrouwbaar is

Service is prima!

Zoals altijd perfect geholpen. Meedenken voor alternatief voor de AED. ik tevreden mijn klant tevreden. Bedankt tot de volgende levering.

Goede snelle vruendelijke service

Altijd prettig een persoonlijk kaartje bij de bestelling te zien

vriendelijk te wordt gestaan heeft kennis van het product ( van producten )

goede afhandeling van mijn bestelling

Ik ben goed begeleid bij het opnieuw plaatsen van batterijen voor onze AED, welke vervangen moesten worden.

Prima ervaring. Proactief en snelle levering.

Geruststellend

Fijn dat de AED in de centrale ruimte hangt.

zeer goed geholpen met het vinden van een aed

uitgebreid en met goede service geholpen van het aanschaffen van een aed. zeer tevreden met de assistentie die werd verleend.

Immer Zuverlässig um Korrekt

die Ware wird gut verpackt und kommt pünktlich an Jederzeit würden wir wieder bestellen

Zeer snelle en correcte levering

Fijn bedrijf dat meedenkt

Denken goed na voor hun klant

Denken goed na uit belang van hun klant

Uitstekend, snel in huis en achteraf betalen via factuur

Uitstekend, vandaag besteld is morgen in huis en erg fijn dat je een factuur krijgt om te betalen

Goede producten, redelijke prijzen, snelle verzending, fijne communicatie, alles overzichtelijk, staan open voor ideeën/medewerking, keurig geleverd.

We ontvangen op tijd bericht dat er vervanging nodig is van de batterij. Snelle levering.

Pragmatische aanpak.

Fijn dat de buurtvereniging zich niet behoeft vast te leggen voor een contract van 5 jaar.

Snelle levering, goede contacten.

Goede en snelle levering.

Vanaf september begin ik een eigen bedrijf in de EHBO dienstverlening. Bij AED Voordelig heb ik een goede partner gevonden. Dank jullie wel voor de service.

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service

Fijn contact en goed geholpen

Voorlopig zijn wij goed geholpen na de bestelling van een nieuwe AED. Omdat hij niet op voorraad is werd er gelijk een bruikleen AED voorgesteld.

Alle afspraken nagekomen.

Een prettig bedrijf met aardige mensen aan de telefoon die graag met je meedenken.

Hartstikke goede service en snelle levering

Wij hadden iets besteld wat, wegens productieproblemen bij de producent, helaas niet leverbaar was. Er werd direct contact met ons opgenomen om dit te bespreken en alternatieven aan te bieden. De bestelling werd netjes binnen 24 uur bij ons bezorgd. Al met al zeer tevreden over AED voordelig. Ga zo door!

Tot kwaliteit

Snelle levering, Goede kwaliteit

meedenken met de klant over passend soort aed.

Goed advies inzake aanschaf soort AED. Wel zou ik graag een filmpje hebben waarin de bediening van de aed wordt uitgelegd. Als er zo'n presentatie is hoor ik dat graag. Misschien is het mogelijk om een uitgewisselde cassette die over de datum is te beschikking te stellen om zo de cursisten verder met het app. kennis te laten nemen.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.