Al eerder besteld bij hun. Vorig jaar een tweedehands AED aangeschaft. Prima werkend. Nu elektrode vervangen en over 2 jaar een nieuwe AED kopen.

Ga het op de cursus bespreken

Handig /leuk , om bij een bewusteloos iemand te hebben . Voor mond op mond behandeling . Ondanks je vandaag op de dag niet meer mag volgens de EHBO regels.

Snel

Accu plus elektroden besteld, volgende dag binnen, inclusief duidelijke instructie, niets op aan te merken.

zeer snelle afzending

Helaas laat post.nl ons steeds vaker in de steek. Wij krijgen maar 3 keer per week onze post. Er zaten 2 dagen tussen scannen en bezorgen van post.nl.

Het is extern geregeld , ik heb niets hoeven doen

Na overleg via de app functie een keuze gemaakt en de volgende dag was de AED binnen.

correct en snel.

Goede advisering op basis van mijn vragen

Prima levering

Prima levering.

Netjes geleverd. Altijd keurig verpakt. Ik werd netjes op de hoogte gehouden bij een vertraagd artikel. Telefonisch de vraag of ik deel bestelling wilde of de complete bestelling.

De mensen bij AED voordelig zijn vriendelijk en behulpzaam. De poppen zijn snel geleverd en werken fijn.

Ook als het snel moet gaat het super! Bedankt!

Op zondag nog even een bellen, en snel opgenomen, bestelling genoteerd en met spoed geleverd. Geweldig!

Klantvriendelijk en servicegericht

Mooi op tijd goede antwoorden ontvangen op mijn vragen. Nageteld toen bleek dat ik iets besteld had wat niet klopte met de rest van de bestelling. Super ervaring klantvriendelijk en meegedacht.

Bijzonder tevreden over de service.

Prettige communicatie, deskundigheid, uitgebreide informatie, snel reageren, duidelijk. Niet gericht op het verkopen van het duurste apparaat, maar op adviseren richting het meest geschikte. Aanrader voor iedereen die een AED wil aanschaffen.

Persoonlijke benadering

Prima service. Direct verzonden en compleet overhandigd gekregen.

Heel goed geholpen door Patty

Netjes, duidelijk en snel geleverd.

Goed en keurig afgehandeld

Bedrijf komt afspraken na en status van levering wordt goed gecommuniceerd.

Na uitvoerige communicatie betreffende de levering is de AED in zeer goede staat binnengekomen.

Snelle levering van het juiste product.

Snelle reacties op de bestelling. Snel geleverd. Heel snel contact op vragen na de levering.

Snel en voordelig

Tevreden over alles.

Product zoals verwacht en snel geleverd

Ik heb een beademingskapje besteld. Dit was snel geleverd met een handgeschreven bedankje bij de bestelling. Dat maakt het toch net iets persoonlijker. :). Ik hoop dat ik het beademingskapje niet te vaak nodig zal hebben.

zeer prettige communicatie en meedenkend !

helaas de bestelde AED niet op voorraad. Een AED wil je als je hem besteld zo snel mogelijk op de zak hebben! omdat de levertijd uit liep hebben wij voor zolang een leen AED gehad. Wij konden onze medewerkers dus een veiligere werk plek bieden! verder communicatie is zeer prettig. altijd netjes mail en telefoon. Zeer persoonlijk allemaal in plaats van het '' nummertjes'' gevoel. daarom onze keus voor de beoordeling van 5 sterren. Ik raad in ieder geval, alle mensen in mijn omgeving die op zoek zijn naar een AED, AEDvoordelig aan!

Deskundig advies

Door het deskundige advies kon ik een goede keuze maken. Bij veel vragen bleven zij vriendelijk en geduldig. Prima!!

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.