Duidelijke site en snelle levering.

Na een kortstondige zoekactie op de site, heb ik het product snel gevonden. Ondanks een storing bij DHL, werd het product binnen drie dagen geleverd.

Snelle en persoonlijke levering. De volgende keer bestel ik hier weer .

zeer goed geholpen.

Wij waren heel snel ingepland voor een onderhoud controle. alles werd duidelijk uitgelecht. Top Service!

Snel. Geleverd en betrouwbaar zeer tevreden

Van bestelling tot levering super

Van bestelling tot levering superSnel en precies als omschrijving

Klop Klop...... Schouderklopje

Super service een bedrijf dat meedenkt met zijn klanten... TOP!

Bestelling snel ontvangen

Goede afhandeling van de bestellingen en men wordt direct gebeld als een product even niet voorradig is.

Denkt mee met de klant

Denkt mee met de de klant om tot een goede oplossing te komen. Geeft goede en snelle service.

Snel in huis leuke dames van de service desk.

Keurig geïnstalleerd, zeer klantvriendelijk

Via de Hartstichting is een AED bij mij thuis geïnstalleerd. Afspraak maken ging zeer correct. De installatie werd keurig gedaan. Fijn dat de AED hangt!

Snel

Snelle levering en een goede prijs

Besteld en snel geleverd.TOP!

Altijd tevreden over mijn bestellingen. Veel op voorraad en dus snel geleverd.

Snel en goed.

Goed advies. Snelle levering Goede prijs

Heb nog niets ontvangen

De bestelling 9 maart geplaatst 11 maart er achter aan gebeld het is inmiddels 13 maart en nog niets ontvangen

Geen poes pas bestellen en snelle levering, afhandeling

Site opgezocht, duidelijke herkenning producten uitgezocht besteld, uiteraard betaald en een snelle levering.

Prima Service

na een dag was de bestelling binnen

Snelle levering, fijn geholpen

Netjes te woord gestaan en de dag erna keurig ontvangen. Top!

Vlotte bezorging

Bezorging en levering zeer vlot

Helemaal prima

Snelle offerte en service. Goede informatie voorziening omtrent producten en levertijden.

Goede communicatie en perfecte levering

Prettig nazorg

Het was fijn om iemand te spreken die ook aan de persoon denkt. Het was een duidelijk gesprek waarbij ik m'n verhaal nog even kwijt kon.

Snelle reactie op de chat.

Makkelijk en snel geleverd

Duidelijke site, snel geleverd. En voor ons als scholengemeenschap fijn dat de afrekening met een factuur kan.

Ondanks schaarste in pads perfect georganiseerd zodat alles in bedrijf kon blijven

Werd regelmatig op de hoogte gehouden en ondersteund met reserve AED.

De levering duurde lang, maar dat kwam door een gebrek aan chips waardoor de AED's leveringsproblemen ondervonden. Overmacht. Alles verder keurig verlopen en die 5 sterrren zijn terecht

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.