Beste adres voor uw aed superservice

Superaardige mensen en een megasnelle aflevering uit voorraad. Dikke 10!

Boven verwachting goed!!

Niet alleen AED en de bijbehorende kast maar diverse "extra's" zoals een reanimatieset en een handleiding. Daarbij een handgeschreven kaart uit Nuenen, wat je het gevoel geeft dat er persoonlijk aandacht was voor je bestelling. Heel goed!! Met vriendelijke groet, Eric Oomens OomInvest BV

Uitstekend service!

Uitstekend service! Duidelijke instructies en netjes afgeleverd!

Goede en snelle afhandeling van de afspraken.

Product is top kwaliteit en kreeg er een leuk zelfgeschreven kaartje bij!

fijne service

Prima AED trainer en snelle levering

GREAT

Telefonisch contact gehad. Goed geholpen en meegedacht. Zeer snelle levering

Levering is goed en klantvriendelijk

Goed geholpen en snelle service

Snelle correcte levering

Wat ik als extra detail erg leuk vind, is de handgeschreven kaart bij de bestelling.

Snelle service, prettig contact

AED kwam snel binnen. Tevreden over de kwaliteit.

Prima meegedacht met eennoplossing

Wilde een AED huren zoals vermeld op de website als particulier. Maar moet we een bedrijfsnaam overleggen die ik dus niet heb. Goed mee gedacht om een 2e hans AED te kopen die nog een jaar of 3 mee gaat. Deze zijn een stuk goedkoper als een nieuwe.

uitstekend

Snelle reactie en goede service

Erg prettig contact met AEDvoordelig. Zowel bij het plaatsen van een bestelling alsook het door hen op de hoogte houden van de status van de levering.

Snel correct en klantvriendelijk

Denken in oplossingen

Van af het 1 tot het laatste contact kan ik alleen maar zeggen wat een geweldig team AED VOORDELIG In de lucht houdt .kwaliteit voor een scherpe prijs

Duidelijke website, snelle levering

Goede, snelle service

Zeer snelle levering en snelle reactie op onze vragen. Jammer dat het enkel een Nederlands rekeningnummer is. De rest is alles perfect in orde

Geweldige service!

Zeer goede service en klantgericht!

Snelle levering Goede service Gebruiksvriendelijke website

alles prima in orde

Goede website, alles goed te vinden Bestelling en aflevering prima

Vlekkeloos verlopen

Mijn eerste bestelling gedaan. Kreeg deze netjes en snel toegestuurd met een persoonlijk bericht er in. Top dat dit nog bestaat

Goede verzorging

Goed geholpen demonstratie goed verzorgd en op tijdstip dat iedereen van bestuur kon

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.