Netjes en snel het product binnen gehad

Netjes en snel het product binnen gehad

Helemaal goed

Zeer uitgebreid geïnformeerd door dhr. Janssen. Prima om alle verschillen te horen en zo een keuze te maken. Erg vriendelijk team, zeker aan te bevelen.

Korte lijnen komen alle afspraken na.

Prettig contact en snelle verzending

Een prettig contact via de chat en mail. Snelle en goede verzending van de bestelde producten.

Binnen een week had ik 3 mondmaskers. Handig bij een reanimatie. Kan je toch beademen maar is geen mond op mond

Geweldige service, snel geleverd. Zeer tevreden

Na het bestellen had ik de nieuwe Pad's voor de AED's snel binnen. Super service, zeer tevreden mee.

Prettig contact en gepast opgelost

Mijn probleem is telefonisch perfect opgelost en ook versturing van materialen snel gelukt.

Super service!

Zeer prettige ervaring, co tact via de chat en daarna telefonisch. Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Prettig bestelproces en een zeer snelle levering!

Helaas dat ik niet in de buurt was.

Maar erg netjes dat we mail krijgen voor eventueel nazorg

We bestellen al een aantal jaren bij AED voordelig. Een prima partner om mee samen te werken. Goed en snel, top!

goede ervaring

snelle service, denken mee in je vraag

Uitstekend product en een zeer snelle levering top! Met nog een hand geschreven kaartje...

Precies wat je verwacht

Bestelproces was duidelijk, AEDVoordelig heeft netjes (maar niet teveel) en duidelijk gecommuniceerd over de order en afhandeling, de bezorging was snel, de AED was goed ingepakt en de 'persoonlijke touch' werd gewaardeerd. Op basis van mijn bestelling kan ik niets verzinnen hoe het beter had gekund. Dank.

Snelle levering en vriendelijk geholpen

uitermate positief

klantvriendelijk, behulpzaam, kundig

prima contact

Prima advies en contact, geduldige medewerkers en duidelijke taal!

Netjes, snel en vriendelijk!

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en vriendelijke medewerkers!

Prima en vlot geleverd

Bedrijf met aardig en behulpzaam personeel. Werkt prima, was snel geleverd. Kortom hier bestel ik nog een keer

uitstekend

Zeer behulpzaam en klantgericht.

makkelijk te bestellen via site, levering is snel. artikel voldoet aan verwachtingen

Super !!

Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam, Dit alles bij elkaar een aanbeveling waard

Zeer comelete levering, met duidelijk informatie, klantvriendelijk,

Besteld en zeer snel ontvangen.

Zeer pretig

Goede service, klant vriendelijk,

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.