Geen opmerkingen.

Snelle en complete levering

Ik had de AED via BOL.com besteld en de baby/kind sleutel rechtstreeks. Beide leveringen werden de volgende dag al afgeleverd. Zeer compleet met een personelijke benadering.

Prima snelle service

Product zoals besteld Snel geleverd En goede communicatie

Geleverd zoals gevraagd

Prima snelle levering, goed verpakt plus aardige persoonlijke kaart erbij. Aanrader dus ...

Beter kan niet

Voorbeeld hoe het moet !

Perfecte service

Snelle en adequate levering zoals we gewend zijn van AED Voordelig! Prima meegedacht door Esther en Roelof! Stichting Hilvarenbeek/ Diessen Heartsafe

Fantastische service!

Roelof Jansen heeft goed en creatief meegedacht om zo snel mogelijk onze buurt van een nieuwe AED te voorzien. Hartelijk dank!

Onze ervaring is goed.

Het verwerken van onze bestelling was in enkele dagen klaar. Helaas was de bezorging via DHL een aantal dagen vertraagd. Maar daar kunnen jullie niks aan doen. De pinksterdagen kwamen daar ook nog tussen, maar we hebben de spullen ontvangen en de accu en de elektroden kunnen vervangen.

Ondanks vertraging van aflevering en dat het niet compleet was is alkes in goede orde ontvangen en afgehandeld.

Prima snelle levering

Zeer snel, uitermate goed geinformeerd.

Je stelt een vraag per mail en ze bieden zelf aan telefonisch contact op te nemen. Nemen goed initiatief tot alles naar wens en in orde is.

Zeer goed geholpen!

Zeer kundig uitleg wat voor ons het beste was en zeer snelle levering ! Waren alle bedrijven maar zo !

Contact met vriendelijke mensen.

Vlot en accuraat.

Goed, snel.

Zeer fijne service en klantgerichtheid

Er werd meegedacht en contact gehouden over het proces. Fijne ervaring.

Prima geholpen

Snelle levering, goede service en prijs

Vlotte en probleemoplossende ingesteldheid.

Klantvriendelijke benadering

Snelle service. Zeer vriendelijk personeel.

snel en goed

snel en goed

Super servicegericht

Na het bestellen van een nieuwe accu werden wij uit serviceoogpunt, ter controle op veiligheid, gebeld door een vriendelijke medewerkster. Na een goed en verhelderend gesprek bleek dat onze AED helemaal niet meer veilig is. De medewerkster dacht er goed mee in onze bedrijfssituatie, gaf ons goede adviezen die gericht waren op veiligheid en niet op commercie. Een erg prettige en veilige ervaring van AED Voordelig.nl!

Service als standaard

Wij ontvingen een besteld artikel en dit kwam als een bouwpakket aan. Helemaal stuk…. Een telefoontje en de dag er na was de nieuwe er en deze keer heel Super bedankt !

fantastisch

zeer vlotte service, de volgende dag al in huis. TOP.

Uitstekend op alle vlakken!

Top advies, direct en snel antwoorden op vragen! Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker zaken doen met AEDVOORDELIG!

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.