super snelle en goede service

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met dit bedrijf en ze hebben super snel geleverd nadat ik eerst telefonisch advies heb gekregen. Absolute aanrader dus!

Geweldige service

Klantvriendelijk nemen de tijd voor je. En goede service.

goede uitleg, goede prijs

Goede toelichtingen vooraf, vlotte levering.

Snelle levering en attent

2 vervangende pads/accu's voor onze AED besteld en de volgende dag al geleverd. Top service

Aandacht voor de klant!

Bij het ontvangen van de bestelling bleek een kaart met daarop een nieuwjaarsgroet die met de hand geschreven was. Waar zie je dat nog. Ook voorziet AED voordelig de bestelling met duidelijke instructies. Ook dat zie je niet bij andere aanbieders van AED apparatuur. Daarnaast is AED voordeling scherp in de prijs.

Geweldige service

Wij hebben een camping in Zuid Frankrijk en hebben bij voordelig.nl een AED besteld omdat de prijzen veel interessanter zijn dan hier in Frankrijk. Na de bestelling heeft voordelig.nl in volste vertrouwen de AED opgestuurd en hebben wij vervolgens de betaling in orde gemaakt. Een prima bedrijf! Christel bedankt! Merci beaucoup!

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

Zelfs in de drukke tijden rond de Kerst werd het bestelde artikel de volgende dag geleverd. Makkelijke bestelprocedure, snelle correcte levering

zoals verwacht

Alles gegaan zoals verwacht.

Prima levering en heldere website

Handig kunnen bestellen, ruime betaalmogelijkheden en track en trace. Al was deze wel wat anders dan verwacht

Geen verbeteringen

goed.

Goed geholpen bij het zoeken naar het juiste type. Levering heeft wat lang geduurd, maar komt waarschijnlijk door de drukke periode bij Post.nl vanwege de kerstperiode.

Prima, klantgericht, snel

Goede productinformatie. Prettige, vlotte reactie en snel handelen.

Prettige en persoonlijke manier van serviceverlening.

Breed assortiment op het gebied van reanimatie. Snelle en correcte afhandeling. Investeert in persoonlijke begeleiding tijdens en na de levering.

Super service

Snel en correct geleverd, tot in de puntjes verzorgd.

Prima verkoop en advies

Prima te woord gestaan en geholpen bij onze keuze. Snelle levering!

Snel geleverd, goed ingepakt. Leuk geschenkje erbij. En dat voor een goede concurrerende prijs. Aanrader

Ik had nieuwe pads nodig en kwam al snel uit bij AEDvoordelig. Via de chatfunctie ben ik perfect en snel geholpen en ze komen hun laagste prijs garantie goed na. Bij Bol kon ik dezelfde kopen maar waren goedkoper en kreeg gelijk de Bol prijs aangeboden en nog wat aanvullende tips. Volgende keer weer.....

Na mijn telefoontje binnen 1 dag geleverd. Hartelijk bedankt.

Ik belde voor nieuwe elektroden die hadden zij op voorraad. Dus zodra wij weer iets nodig hebben gaan we zeker weer bij AEDvoordelig bestellen.

Snel, vriendelijk, goed geprijsd

Ik kwam terecht bij AEDvoordelig via het googelen van een instructiefilmpje over het vervangen van de AED-elektroden. Dat filmpje sprak aan en was kort en duidelijk, waardoor ik besloot bij AEDvoordelig te bestellen. De elektroden werden netjes en snel geleverd (vergezeld van een duidelijke papieren instructie en een persoonlijke kaart uit Nuenen - leuk detail). Ik ben tevreden.

goede bereikbaarheid bij vragen, snelle verzending.

goede bereikbaarheid bij vragen, snelle verzending.

Helemaal TOP!!

Snelle en zeer goede afhandeling van mijn bestelling. Er zat zelfs een persoonlijke bedankkaartje erbij, dat maakt het minder afstandelijker.

ik heb nog niks ontvangen

geen ontvangst van pakketje , dus is het moeilijk om te oordelen , hopelijk komt het volgende week toe

Er wordt heel veel service verleend.

Voor u allen prettige kerstdagen en nog veel gezonde jaren.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.