Snel en correct

Zaterdag besteld, maandag aangekomen

Duidelijke site, verder prima levering

Snel, accuraat, Goed overleg. Goede prijs.

prettige aanschaf in alle opzichten.

Zeer goed.

Goed advies, vlotte levering.

service is O.K

snelle reactie op de bestellingen

Toppers

Al mijn ervaring met dit bedrijf zijn positief. Duidelijke website, snelle levering, goede producten.

Helemaal TOP!! Ga zo door.

Snelle en complete levering!

Snelle en correcte levering

Snelle hulp bij het bestellen via de chat en correcte levering met tussentijds alle informatie.

Snelle service en eigenaar denkt mee

Mede door de covid-19 problematiek is er al bijna een jaar geen omzet meer en drukken onderhoudskosten zoals die van een AED voor een zzp’er relatief zwaar. De eigenaar van AEDvoordelig is met een op maar gemaakte oplossing gekomen om deze kosten tijdelijk te verlichten.

Snelle bezorging en prima service!

Snelle bezorging en prima service!

Zeer snelle levering

Super geholpen goede uitleg.

Top service, elke keer weer

Fijne communicatie, snelle verzending. Echt een aanrader.

Een onverwachte hartverwarmend AED aanschaf

Bij dit bedrijf een AED gekocht. Allereerst.. beleefdheid 10 Verstand van zaken. 10 Meedenken 10 Nakomen belofte 10 Al met al letterlijk het hart op de goede plek. Een duidelijk advies.

Heel goed.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in de brievenbus.

Duidelijk en snel.

Correct en betrouwbare levering.

Ook in deze coronatijd een correcte en veilige levering van middelen voor onderhoud AEDs in Nuenen C.A. Dank je wel.

Vriendelijke mensen en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij AED voordelig naar volle tevredenheid. Vriendelijke mensen en een snelle levering van de spullen.

Uitstekende service met een goede prijs.

alles is netjes op tijd geleverd

alles was OK

fijne samenwerking

Altijd bereid om de vragen te beantwoorden, al bel je 10 x op. leggen alles netjes en duidelijk uit. Goede service

Ik heb van af het begin dat wij zijn begonnen met de aankoop van de AED's en buitenkasten een prima verstandhouding gekregen. Op alle vlakken van zowel de aankoop; service; voorlichting; behulpzaam; persoonlijk contact. Kan ik geen betere firma bedenken.

Snelle en correcte levering voor de laagste prijs.

Snel en goed

Uitstekend geholpen

goede service

zeer goede service. ik werd zelfs gemaild of ik wel de goede mondkapjes had besteld omdat dit nog wel eens fout gaat. super!!!

Super goed behandeld door de verkoopster,

Ik ben goed en eerlijk geholpen aan de tel,ik voelde gelijk dat het eerlijk en oprecht was ons gesprek, daarom heb ik gelijk een bestelling gedaan , nogmaals mijn dank

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.