Besteld en vlug geleverd.

Vlotte levering

Overzichtelijke website

Super service en heel erg klantvriendelijk

Super service en heel erg klantvriendelijk. Ik raad het bij iedereen aan !

Vriendelijk, duidelijk, correcte bezorging.

Zie boven

Tevreden

Snelle verzending, juiste prijsstelling.

goede communicatie, service en afspraak nakomend

Als zeer prettig en kom zeker terug om wederom wat te bestellen.

Bestelling word snel afgehandeld. Klein foutje, maar ook dit werd onmiddellijk verholpen.

Goede service. Mocht er iets niet helemaal kloppen word het onmiddellijk hersteld en word je daar ook van op de hoogte gehouden.

heel goed

netjes alles op mail gekregen en fijne afhandeling

Prima service en fijn contact!

Prettig om zaken mee te doen!

Er is goed naar mij geluisterd en daarop is er goed advies gegeven.

Fijne en snelle service

Ik werd goed geholpen.

Vandaag besteld morgen in huis

Vlotte medewerkster aan de lijn gehad

Snelle reactie, zelfs op zaterdagmiddag

Trafo was waarschijnlijk defect! Zaterdagmiddag contact opgenomen, gelijk actie ondernomen en dinsdag werd de nieuwe trafo geleverd! Alles nog onder de garantie!

Geen enkele op of aanmerkingen. Super bedrijf keurig behandeld en geholpen.

Goede service en snelle levering

Snel contact, vriendelijke service en correcte bestelling

Gevraagd naar de verloopdatum van een te bestellen batterij; bij eerdere bestellingen bij een andere partij was deze niet heel lang. Bij AEDvoordelig had de batterij een veel langere levensduur, werd mij verteld. De batterij werd er even bij gepakt. Besteld en inderdaad, het was dezelfde batterij als beloofd. Zat ook nog een vriendelijke ansichtkaart bij de bestelling!

Snel en goed geleverd

De bestelling liep via Reanimatiepartners en was snel en goed geleverd. Zo hebben wij de trainer al de zelfde dag tijdens onze reanimatiecursus kunnen gebruiken. Met dank hiervoor.

fatsoenlijke benadering, persoonlijk advies en service

Wij waren als bedrijf benaderd door een bedrijf dat AEDs aan het bedrijfsleven wil verkopen, met het verhaal dat de AED gratis zou zijn en we enkel iedere maand €35,00 onderhoudskosten dienden te betalen. We hadden hier geen goed gevoel bij, zoedoende zijn we op internet gaan zoeken en ben ik bij AEDvoordelig uitgekomen. Daar trof ik een zeer integer iemand die me voor zover ik kan beoordelen heel goed heeft voorgelicht en vandaar dat we een AED bij jullie heben aangeschaft.

Heeel vriendelijk en goeie kwaliteit!!

Vriendelijk personeel aan de telefoon. Ik belde eigenlijk alleen voor advies, maar na wat informatie uitwisseling gelijk mijn product bij AEDvoordelig gekocht ipv bij een derde partij. Kwaliteit van het product is ook zeer goed! Plus een instructie video op YouTube gevonden van de eigenaar. Er is aan alles gedacht :)

Prima service.

Prima service. Snel geleverd

Uiterst deskundig personeel en heel goed bereikbaar!

Er zin zoveel aanbieders van AED's en toebehoren op de markt maar mijn ervaring met AED Voordelig is erg goed geweest zodat ik iedereen deze leverancier aanbeveel.

top

top

Helemaal goed. Dat wat je verwacht.

Snel, vriendelijk gewoon perfect.

Geweldig, wat een service!

Goede communicatie, snelle reactietermijn en een hele goede service bij het aanschaffen van een noodknop.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.