prima, ben gebld omdat het product wat ik besteld had niet op voorraad was.

prima bedrijf goede service

De elektroden zijn voor een gereduceerde prijs aangeboden i.v.m. problemen met AED.

Perfect!

Voor het aanschaffen van een noodknop zijn wij perfect geholpen.

Snelle levering, goed advies

Bij vragen wordt er zeer snel gereageerd. Goed advies. Goede communicatie. Betrouwbaar product.

Super snelle levering en alles naar behoren afgeleverd

Optimaal

Optimale en uitermate goede service.

goede manier van kopen van een AED

op rekening, snel geleverd, keurig verpakt en vriendelijke mensen aan de telefoon en op de chat. ga zo door

Snelle en goedkope levering

Via chat contact gehad ivm leveringsdatum. Prima! Binnen een dag geleverd

Prima. Alles snel geleverd

Prima contact en uitstekende afhandeling

Top service, top prijs

Fijn bedrijf, met vriendelijk en vakkundig personeel.

Perfecter kan niet

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goed en snel

Prima service en persoonlijke aandacht

Kom al jaren bij AED voordelig nadat mijn vorige leverancier niet echt wist hoe om te gaan met de klant. Dit staat bij AED voordelig hoog in het vaandel.

Heel vriendelijk en meedenkend bedrijf!

Zodra je deze mensen belt, word je heel vriendelijk geholpen. Ze denken met je mee en leveren snel een mooi product! Zeker tevreden over!

Prima geholpen

Zowel per mail als telefonisch goed geholpen. Bestelling netjes en snel vertstuurd.

Snel en voordelig

Mijn bestelling klopte niet. Werd door een van de werknemers gezien. Ik werd direct gebeld en de bestelling als nog aangepast Super service.

Geweldig snelle service

Prettige communicatie met meedenkbereidheid en snelle en adequate levering van het bestelde. Een aanrader voor een ieder.

Vandaag besteld en morgen al in huis.

scherp geprijsd, professioneel advies

zeer prettig te woord gestaan en oplossingsgericht geholpen.

snel geregeld

Snelle en nette afhandeling vanaf offerte tot het leveren. AED keurig geïnstalleerd geleverd.

Snelle en correcte levering

Telefonisch besteld, er werd meegedacht. Zeer tevreden.

Snelle levering was binnen 1 dag geleverd

Kiss of life sleutelhangers zijn een aanrader

De kleine hanger past makkelijk aan elke sleutelbos. Daardoor heb je altijd een beademingsdoekje mee en kun je veilig reanimeren. Zeker in tijden van Corona een aanrader.

Goede, snelle service!

Duidelijke website, helder bestelproces. Snelle levering (met persoonlijke boodschap! erg attent). Voldoet compleet aan de verwachting.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.