Heb maar een klein artikel besteld maar dit werd snel en correct geleverd.

Geweldig geholpen en de volgende dag in huis

Snel en vakkundig

Ik ben snel en vakkundig geholpen.

Mijn ervaring met AED voordelig is zeer positief ze weten waar ze het over hebben, ze staan je altijd vriendelijk te word en heb je een probleem dan wordt dit zo spoedig mogelijk opgelost. De levering als altijd goed en snel

Professioneel en vriendelijk

Zeer vriendelijk en snelle service.

AED voordelig geeft een snelle vriendelijke service. Ik zie echter weinig voordeel in het basis servicepakket en heb om die reden het contract beëindigt.

Perfecte service

Duidelijke site,snelle levering

Hele fijne club... niet twijfelen: Doen!

Ontzettend aardige mensen. Denken mee en leveren super snel. Heel blij mee :-)

goed produkt

Het is wel een hele toer om de gpstracker te installeren. Onze dochter had er 2 uur voor nodig. Wij constateren wel dat je de simkaart niet zomaar kunt opwaarderen. KPN geeft aan dat dan de simkaart verwijderd moet worden en in een mobiel opgewaardeerd moet worden. Dit lijkt ons echter niet de bedoeling en zoals in het telefoongesprek wat ik had met jullie werd dat ook ontraden. We zijn er echter nog niet uit hoe we dat op moeten lossen. KPN geeft ook aan om eventueel een abonnement te nemen, mar de tracker wordt niet gebruikt als gewone mobiel, maar echt voor het opzoeken.

service

vandaag besteld, morgen in huis...... Had verkeerde pads voor AED besteld, omruilen geen enkel probleem

Snelle en goede service

Zeer kundige mensen die snel mijn probleem opgelost hebben.

Service zeer goed.

Duidelijk en snel geleverd. Veel mogelijkheden met het gekochte alarmsysteem tegen redelijke kosten.

prima besteld en bezorgt binnen een dag.

Is prima zeer goed contact

Ik heb vanaf het begin dat wij hier in de gemeente Binnenmaas zijn begonnen met Hart Slag Nu een prima contact gekregen met elkaar De verstandhouding is voor mij 100% Ik kan met al mijn vragen problemen bij hun aankloppen Daar krijg ik altijd een oplossing of hulp terug.Het maak niet uit wat voor soort problemen ik ook heb n. Ik word altijd goed geholpen

betrouwbaar bedrijf

Afgelopen week naar aanleiding van een AED inzet nieuwe spullen nodig. Een duidelijke site met snelle levering. Kortom, een prima bedrijf.

Prima en levering op tijd gebracht.

Wij zijn blij met jullie service maar jammer genoeg ga ik het pakje terug sturen. Wij hebben uiteindelijk gesloten dat wij liever een abonnement nemen met een dienst centrum dan de contacten zelf regelen met sim kaart.

Prettige webshop, snelle levering

Prima.

Attent en efficiënt!

betrouwbaar

Zeer snelle levering...bij vragen wordt er meteen antwoord gegeven. Uitgebreide uitleg bijgevoegd bij product wat je besteld hebt.

Geweldig, zo’n snelle levering!

Zo snel, keurig verzorgd en dan het kaartje erbij, leuke verassing

Voldoende

Voldoende

van bestelling tot levering is alles zonder problemen verlopen

Goed, van bestelling tot levering duurde het maar enkele dagen.

Ik had de hoop al opgegeven dat ik het artikel wat ik zocht, nergens meer in Nederland kon bestellen. Tot mijn grote verrassing heeft AEDvoordelig de moeite genomen om het bewuste artikel op te sporen, zodat we deze konden bestellen. AEDvoordelig, bedankt!

Snel, volgens afspraak en persoonlijk.

Snel reactie en levering volgens afspraak. Ook het ansichtkaartje bij de levering geeft net dat kleine beetje persoonlijke feel ondanks alles online gebeurt.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.