Goed advies gekregen en een snelle service. Zeker aan te raden.

Beademingskapjes

Beademingskapjes besteld daar ik in de zorg werk. Ik wil mensen graag helpen in geval van nood. Maar wel op een veilige manier Goede service bij AEDvoordelig. Hartstikke bedanjt

Top! Snel en netjes.

Na dat ik mijn AED in heb gezet en het team van AED Voordelig heb gebeld, werd ik gelijk op alle vlakken geholpen; meteen een fijn gesprek gehad over de ervaring en ook werd alles geregeld qua service aan de AED. Die snelle hulp, mentaal en ook technisch voor de AED is erg fijn na zo’n situatie.

Contact, service en snelheid zijn prima!

Prettig en vriendelijk contact en prima service en snelheid.

Alles klopte vanaf het eerste contact!

Alles klopte precies!

Slechte informatie.

Product snel geleverd Product 10 euro duurder dan andere internet bedrijven ( waar product uitverkocht was) Vragen over product na aankoop konden niet beantwoord worden (geen kennis) Het antwoord heb ik vanmorgen ontvangen van Ambu.nl op Schiphol, vertegenwoordiger van de beademingsballon. Ik vond het prettig dat er vanavond vanuit AEDvoordelig contact met mij is opgenomen. Er is excuus aangeboden en ze hebben laten weten dat dit normaal niet hun werkwijze is en dat ze van mijn beoordeling hebben geleerd. Ik wijzig mijn denkwijze daarom over het bedrijf in aanbevelen, ja!. Het was een prettig telefoon gesprek en ik wens AEDvoordeling succes verder in deze toch vreemde Corona tijd voor iedereen.

Fijne klantenservice Snelle reactie op mails Goede offerte Versturen met dhl; zo’n duur apparaat zou ik met een koerier sturen. Ik had een letter in postcode verkeerd doorgegeven waardoor er een andere straatnaam in de mail van dhl stond. Online geregeld dat beide pakketten op servicepunt zouden worden afgegeven een dag later. Echter dag later weer mail dat pakketten zouden worden afgegeven op het verkeerde adres; opnieuw aangegeven deze op servicepunt te willen. Echter toen een pakket op juiste adres en de ander bij servicepunt. Echt een gedoe..

Goed en eerlijk advies

Ik had een vraag over mijn ruim 10 jaar oude AED. Ik heb goed advies gekregen van de klantenservice van AEDvoordelig. Geen gladde verkooppraatjes maar goed meedenken. Ook de de bestelling was snel binnen en goed verpakt. Ga zo door...

Snelle en goede service

Plezierig en deskundig geholpen

Ik had helemaal geen ervaring met AED's maar wilde er toch twee kopen voor onze VvE. AED Voordelig kon zich goed in mijn situatie verplaatsen en hielp me uitstekend bij het maken van mijn keuze. Ik weet nu wat we in huis hebben en hoe we ermee om moeten gaan.

Goede service, snelle levering

De levering en klantvriendelijkheid zijn prima.

goede en snelle levering!

Webstie is duidelijk en goed. Levering is snel. Prima service.

Prima levering

Kiss of Life besteld, volgende dag in huis

Prima service.

Prima service, goede en snelle levering.

Klein en handzaam

Snelle levering binnen een dag. Het mondkapje zit in een mooi stevig hoesje wat handzaam is om mee te nemen, handig om aan je sleutelbos te hangen of aan je broekriem te bevestigen met wat ik doe.....

Transparant en betrouwbaar.

Ben vóór de bestelling zeer uitvoerig geïnformeerd; kreeg direct op alle vragen een helder antwoord. Ná bestelling en betaling binnen 24 uur geleverd. Geheel compleet en geïnstalleerd. Hoefden alleen de kast nog maar op te hangen. Een echte aanrader.

bestel en snel ontvangen

de bestelling werd snel en keurig verpakt thuisbezorgd

Ik ben zeer tevreden over het afhandelen en het vlugge toe zending van het bestelde artikel.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben met de afhandeling en bezorging van het bestelde artikel.

De bestelde beademlingballon is snel geleverd.

Ik had een beademingsballon besteld van het merk Laerdal. Direct na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld of het ook goed was een ander merk (Ambu) beademingsballon te leveren aangezien de Laerdal een langere levertijd kon hebben. Wat mij betreft maakte dat niet uit. De Laerdal beademingsballon is keurig snel geleverd.

Heel fijn ingebruik. Makkelijk op te doen. Mondstukje zit ook gelijk goed

Professionele en snelle service.

Snelle reactie, goed advies en een persoonlijke aanpak.

Zeer goede ervaring

Krijg altijd zeer snel antwoord en wordt ook goed meegedacht. Vervolgens na plaatsen van een order altijd een zeer snelle en correcte afhandeling.

Goede en snelle levering en afwerking zaken.

Vlotte afwerking en effectief (tel.) contact.

Bestelling ging goed en snel.

Keurig alles volgens afspraak geleverd. top!

Duidelijke website, producten eenvoudig te vinden en via chat ook snel en prima te woord gestaan. Leuk ook die persoonlijke kaart bij de levering!

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.