Bij onduidelijkheid werd er meteen gebeld en dingen geregeld.

Bij onduidelijkheid werd er meteen gebeld en dingen geregeld.

Fijne zaken partner

perfekt afgehandeld

Makkelijk te bestellen, heldere site, snelle levering.

Geweldig bedrijf met topservice

De communicatie over de producten en levering en de levering zelf zijn supergoed verzorgd. Ze zijn ook heel flexibel en reageren zeer snel. Echt een aanrader om hier je spullen te bestellen.

Service is goed en producten ook

Prima ervaring

betaalbaar snel en goed product

Mijn man staat op de oproep lijst om mensen te reanimeren in rotterdam, Wel zo fijn om dan de safe kiss te kunnen bestellen voor een mooie prijs, daar heeft zowel patient en mijn man baad bij!

Super tevreden

Super tevreden bijvoorbeeld als je vandaag besteld morgen in huis

Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle en correcte levering van de AED (Philips HS1). Goede prijs-kwaliteit verhouding. Degelijk product.

Snelle levering en mooi product

Goede prijs kwaliteit verhouding. In mooie verpakking. Doordat het mondkapje zo verpakt is als sleutelhanger heb je m altijd bij de hand. De volgende dag in huis.

Prima info, snelle levering

Eerst info opgevraagd, waar ik vriendelijk en goed geholpen ben. Na bestelling snelle en correcte levering

Keurige bediening en prijsafspraak. Vlotte levering.

Zie hierboven geschreven.

Geweldige service met een positief effect.

Korte lijnen met een hoge dosis service. Snelle levering. En geen gezeur achteraf.

Snel, betrouwbaar maar enigszins aan de prijs

Onlangs nieuwe electroden en batterijen moeten plaatsen in onze AED. De electroden bij AED voordelig besteld maar de (standaard lithium) batterijen waren elders een stuk goedkoper. De levering van de electroden was snel, de service prima.

Lang gewacht toch product gekregen door geneuzel op web site

Na veel gepuzzel met de web site toch goed afgelopen

denken nee, goede oplossing

Lease kon niet voor particulieren, leuke aanbieding gehad

perfect!!

nette vlotte service!!!

Werd keurig te woord gestaan ene geholpen

had wat problemen met het op de juiste manier invullen van de op de site vertoonde vragenlijst. Heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Heeft mij keurig geholpen met het invullen en de bestelling rond te maken, Inclusief een aanpassing die wij wensten waar mogelijk was. De bestelling werd keurig verpakt en via track en trace nummer verstuurd en afgeleverd. Dus keurig te volgen waar het pakket zich bevond en met wie het vervoerd werd .

Snel een voordelig

Nieuwe batterij voor AED was hier snel gevonden en bleek ook voordelig. Ook snel in huis. Probleemloos.

Snelle levering, goede service.

niet duidelijk waar je heen moest maar na een mail kreeg ik alle infomatie

Snel, duidelijk en eerlijke prijs

Positief en vertrouwd adres.

zeer goed

het was snel verzonden

Snel in huis en goed advies gekregen over de aankoop van een AED.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.