Super snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit van de reanimatie pop

Het product was snel gestuurd, en ik vind het een goed doel.

Ook voor een kleine opdracht (Kiss of Live) 100% medewerking

Goede samenwerking om tot een mooi product te komen. (Kiss of Live met opdruk van onze vereniging) Snelle levering.

Voordelig, snel en goed

Goede prijs, gratis en snelle verzending. Top, precies gegaan zoals vooraf via de site gecommuniceerd wordt.

Snelle levering en een correcte afwikkeling

Snel, correct en betalen achteraf is mogelijk.

Prima levering

Klantvriendelijk te woord gestaan, prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Levering supersnel overeenkomstig offerte.

Goede en vlotte contacten ivm levering en afspraken. Aanbevelenswaardig! Super deal zowel qua prijssetting als vriendelijke en persoonlijk gerichte dienstverlening.

Netjes en correct geholpen

Goede hulp via app Eenvoudig betalen Nette afhandeling

Beste Service ervaring in jaren!

Toen ik om 16:50 uur een bestelling doorbelde omdat ik twee dagen later een les moest geven met de ACT Fast, Was de medewerker zo vriendelijk om deze voor mij direct te verwerken en de transporteur nog even op te houden zodat mijn bestelling nog mee kon. Volgende morgen goederen ontvangen en mijn les was gered!

prima service

prima service

Alles is prima voor elkaar bij dit bedrijf

De website met daarbij het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Prijs-kwaliteit is goed, levering was snel en zelfs nog een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de leveren! Super geregeld!

keurig goede service

werd bij vraag netjes terug gebeld

Alles in één pakket

Goede klantenservice, snelle levering en een duidelijke handleiding voor de installatie.

goede communicatie per telefoon en email. Snelle levering.

Vlotte service

Ondanks dat mijn adreswijziging jier juist was verwerkt alsnog snel de kinder elektroden ontvangen. Daarnaast verlopen de onderhoudsbeurten vlekkeloos en word ik door vriendelijk personeel geholpen! Top!

Snel, Voordelig met een leuke persoonlijke touch

Zelfs in het drukke feestdagen seizoen supersnel geleverd. Prima kwaliteit. Bedankt voor de service!

Goede service en prijzen

Goede service en prijzen

Keurig te woord gestaan en een goed advies!

uitstekende service

Uitstekende en snelle service

Bestelling verliep makkelijk. Betaling via Ideal liep echter niet heel soepel.

Bestelling verliep makkelijk. Betaling via Ideal liep echter niet heel soepel.

goed, voordelig en hulpvaardige klantenservice via telefoon

Voor zover ik kan beoordelen is AEDVoordelig inderdaad de voordeligste wat betreft hun aanbieding van AED-kasten. En het type SC 1240 is voor particulieren e/o buurtverenigingen een goede en de voordeligste AED-kast met alle benodigde functionaliteiten incl PIN-code. Nergens goedkoper/vindbaar. Levering ook supersnel, 1 dag later na bestelling, kan naar je eigen adres of nar een DHL-punt of een PostNS ophaalpunt, handig. Kleine puntjes: de Mw aan de telefoon kon niet alle detailvragen over de kast zelf beantwoorden. En het invullen van het bestelformulier via de site met een apart afleveradres ipv factuuradres was niet gemakkelijk. De toen dan maar telefonische bestelling ging OK, echter ik zat te wachten op een toegezegd mailtje met een betalingslinkje, dat duurde een tijd en kwam pas bij een 3e (!) mailbericht van deze firma, linkje zat je bij de eerste 2 mails van hen (een bestelbevestiging, daarna een factuur) vruchteloos naar te zoeken..

Zeer professioneel en hele prettige manier van zaken doen

Aed voordelig doe ik al jaren op een hele prettige manier zaken mee. Service en klantvriendelijkheid staat centraal en het is prettig om zaken te doen met het team.

Met 3 bedrijven een AED besteld en netjes 3 facturen gehad. Dat is heel prettig. Er is geleverd wat is besteld. Kleine tip, iets duidelijker aangeven dat bij een buitenkast ook de stroomdraad besteld moet worden. Dat was niet helemaal duidelijk voor ons.

Helemaal top

Breed assortiment en snelle levering.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.