Scherp, snel en vriendelijk

Scherp, snel en vriendelijk

Snelle verzending en goede communicatie

Snelle verzending en goede communicatie

Telefonisch goed advies gekregen. Er zijn zoveel AED's te krijgen dat je moeilijk een keus kunt maken. AED voordelig maakt hierin het grote verschil.

Eerst telefonisch advies gevraagd en goed geholpen. Vervolgens een keus gemaakt uit de AED's. Het pakket was zorgvuldig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje. Erg attent. Kunt goed merken dat zij hart voor de zaak hebben en met plezier hun werk doen!

eerste keer en niet de laatste

was de eerste keer dat ik wat bestelde bij AED voordelig, alles ging zoals beloofd snel en op tijd keurig hoor. Het kaartje bij de bestelling ( bedankt voor de Bestelling ) was ook erg leuk. Bedankt en tot ziens

Via de site de nodige info gevonden, vervolgens contact opgenomen en binnen 3 dagen de juiste AED in ontvangst genomen. Duidelijke uitleg , snelle levering. Kort om zeer tevreden

Goede service en snelle levering

Onze aanvraag werd snel opgevolgd, en ook daarna was er prettig en efficient contact o.a. over de bedrukking en levering.

Perfect geholpen

Omdat de AED was ingezet had ik nieuwe elektroden nodig. Dezelfde vrijdagavond werd ik nog teruggebeld en er werd zelfs nog gevraagd naar de gebeurtenis: Hoe het met het slachtoffer was afgelopen en hoe het met mij ging. Heel goed dit soort persoonlijke aandacht.

supersnel en ook nog aardig

Bij de bestelde borden zat een lief handgeschreven kaartje met Groeten uit Nuenen, vast geschreven door een meisje dat maatschappelijke stage liep ofzo, in fraai schoolschrift. Ook uit het visitekaartje sprak gepassioneerde aandacht voor het onderwerp AED. Dat verwacht je niet bij zo'n 'saaie' aanschaf. Leuk!

Snelle levering, scherp tarief.

Informatie m.b.t. het (optioneel) onderhoud/'AEDzeker' beter communiceren.

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Kunnen andere bedrijven nog van leren.

Zeer vlotte levering

Deskundig advies

Fijn, prettig en goed geholpen

Goed geïnformeerd over de verschillende AED's zonder de indruk te krijgen een richting opgestuurd te worden. Gaf veel vertrouwen. AED werd te laat bezorgd, maar dat lag aan DHL. Ook hierbij lof voor de vriendelijke manier waarmee er op mijn navragen werd gereageerd. Nog bedankt voor het kaartje trouwens!!!!

Goede prijs, goed geholpen

Zowel via de mail als telefonische prima geholpen. Snel geleverd, vragen snel beantwoord.

Snelle en nette levering

Wat geharrewar over eerst betalen en dan leveren, maar dat is toch naar tevredenheid opgelost.

Snelle service en netjes verpakt

Klantvriendelijk!

Snelle service, duidelijke uitleg en heel klantvriendelijk. Lief dat kaartje van Groeten uit Nuenen (heel origineel ;-) ).

Snelle service en duidelijk uitleg.

Zoals al in de kop gezegd fijne uitleg en zeer snelle service. Top bedankt hiervoor

Super snelle levering

Keurige klantvriendelijke behandeling.

Na een bestelling werd ik gebeld m.b.t. het juiste afleveradres. Aangezien ik een product wilde retourneren, bleek na een eerste telefonisch contact dit geen enkel punt te zijn en kon dit gewoonweg vlotjes worden geregeld. Daarna bericht dat het desbetreffende pakje in goede orde was ontvangen met aansluitend een creditnota. Kortom, gewoonweg hoe een (nieuwe) klant graag behandeld zou willen worden.

Echt supersnelle levering en via mail direct antwoord op alle vragen , geweldig!!

fijn contact, snelle levering

Via de chatbox wat vragen gesteld, bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd.

Goede service en ze denken mee!

Een product was niet op voorraad en over de status zou ik geïnformeerd worden. Dat gebeurde enkele weken later ook, en omdat het product op korte termijn niet leverbaar bleek, heb ik een ander aanbod gekregen. Helemaal goed!

Snelle levering en super prijs!

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.