super

snelle levering en top product.

Klantvriendelijk, behulpzaam en servicegericht

prijs kwaliteit prima

Snelle levering en prijs kwaliteit is het niet duur

Goedkoop & snelle levering!

Voor mijn LifePak cr2 had ik vervangende electrode en een accu nodig nadat de AED was gebruikt bij een reanimatie. Helaas moest ik deze vervanging zelf bekostigen maar door AEDVoordelig viel dit reuze mee!. Ik ben hier tientallen euro’s goedkoper uit geweest dan bij concurrenten. Ook de verzending was razendsnel!.

Ik krijg oude elektrodes opgestuurd

Ik heb 2 augustus de bestelling geplaatst. 4 augustus ontvangen en wat zie ik. De AED - elektrodes zijn in augustus 2022 geproduceerd en geldig tot 19 februari 2025. Deze zijn door ons nog maar 19 maanden te gebruiken terwijl als je bestelt dan zijn de elektrodes minimaal 2 jaar te gebruiken. Ik wil mijn geld terug of nieuwe elektrodes die dit jaar door Philips zijn geproduceerd omdat de oude elektrodes niet betrouwbaar waren. Na deze opmerking van mij werd zeer snel gereageerd en op een zeer mooie manier opgelost. Ik kan ook zeker AED-voordelig aanbevelen om bestellingen te doen en dit zal ik ook gaan doen in de toekomst. Bedankt voor de snelle reactie.

Mijn bestelling goed en snel afgehandeld.

Goede, en duidelijke site. Bestelde materialen waren snel in huis. En bedankt voor de leuke handgeschreven kaart. Deze persoonlijke aandacht doet mij goed. Grote dank. Groetjes Bert Evers.

Zoals beloofd !!!

Zoals beloofd !!!

als gebruikelijk: snel en efficient

overzichtelijke site snel besteld

Klantvriendelijk, duidelijk en snel werd alles geregeld.

Na mijn telefoontje waar ik heel klantvriendelijk werd behandeld, volgde heel snel informatie over de verschillende mogelijkheden. Toen we de knoop doorgehakt hadden werd de volgende dag de bestelling al bezorgd.

Goed advies en snelle levering

Ik heb contact opgenomen om mijn te laten adviseren over de aanschaf van een AED. Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen. Levering ging vlot.

snelle service

wij hebben een nieuwe batterij besteld voor onze AED. De online bestelling verliep vlot, en de levering was zeer snel. Goed en veilig verpakt.

Geel Vriendelijk Geven een snel een antwoord op uw vragen En super snelle levering Ik ben super tevreden

Makkelijk bestellen snelle levering. Leuk kaartje bij het artikel.

Aflevering door DHL was minder goed geregeld.

Reeds klacht ingediend over afleverprocedure via DHL.

Mooi geregeld

Na contact te hebben gehad over de juiste pads te bestellen , snel ontvangen

Altijd naar behoren geholpen

Klantvriendelijk

Eer de toestellen verzonden werden heeft men geïnformeerd of 1 bepaald toestel mocht aangepast worden omwille dat het automatisch werkte i.p.v. via de afstandsbediening. Toen dit in orde was werd de bestelling binnen de 24u geleverd

GEEN OPMERKINGEN

GEEN OPMERKINGEN

niet goed

Ik heb longen besteld voor de reanimatie poppen van Leardal. Deze zijn op tijd en in goede staat aangeleverd

Goed contact met aedvoordelig.nl. Inmiddels 2 AEDs daar afgenomen en onderhoudscontract.

Fijn bedrijf, vriendelijke klantenservice, snelle levering 1 dag.

In een woord “geweldig”

Super service

Goede en snelle bezorging

Makkelijk om materialen te bestellen online en altijd een goede en snelle bezorging.

Goed en snelle levering

Idem boven

Super snel antwoord gekregen en volgende dag bestelling geleverd!

Heel tevreden! Meteen antwoord gekregen op mijn mail, akkoord gegeven en de volgende dag werd het artikel al geleverd!

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.