Een feest om de bestelling te ontvangen.

Erg tevreden

Precies wat ik zocht voor mooie prijs

Prachtige creoolhangers, precies dezelfde die ik had en waarvan ik er helaas eentje verloren was… Heel erg mooi ingepakt (met kleine paasverrassing) waardoor het echt voelde als een mooi cadeautje aan mezelf.

Mooi product, verzorgd ingepakt en snel verstuurd.

Net te groot

Iets te groot ingeschat waardoor ik de ring die ik heb besteld moet laten verkleinen. Verder super tevreden, over de prijs, levering, alles.

keurig!

Zoals ze het sieraad omschrijven online ,klopt precies !eerlijk en betrouwbaar

Goed bedrijf !

Veel sortering in diverse maten en ruime keus. In één woord geweldig.

snelle levering en blij met creolen!

Snelle levering van mijn rosé gouden creolen die ergens anders duurder waren dan bij zilver.nl Heel blij mee!

Snelle levering en prachtig ingepakt met veel zorg. Het zilveren vorkje was echt een pareltje. Hartelijk dank voor de aandacht en het attente met de hand geschreven kaartje.

Wij moesten best even wachten op de ringen, maar wat zijn ze mooi en netjes gegraveerd! Het was met veel liefde en zorg ingepakt, dus echt een kadootje. We zijn blij verrast en gaan de volgende keer absoluut weer bij jullie bestellen!

Tot in de puntjes verzorgd, met oog voor elk detail – een waar feest om uit te pakken.

Het bestelde artikel was werkelijk prachtig, maar wat het écht bijzonder maakte, was de manier waarop het was ingepakt: met zoveel zorg, aandacht en liefde dat je het gewoon voelde. Elk detail klopte, tot in de finesse verzorgd – een waar kunstwerk om uit te pakken. Werkelijk geweldig, een ervaring op zich! Ik kan zilver.nl echt bij iedereen aanbevelen.

Perfecte levering en prpduct

De levering was snel en helemaal volgens afspraak. Wat een verrassing dat de sieraden zo mooi en smaakvol ingepakt waren! Ik ben er erg blij mee.

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen, pakketje is snel op de post gedaan, pakketje was leuk in gepakt met een leuke verassing erbij, het product verlangd naar het filmpje. Super tevreden.

Perfecte ,snelle uitvoering en bezorgimg

Vlotte aflevering en bezorging. Mooie cadeauverpakking

Alles prima verzorgd

Zilveren fotolijst besteld. Pakket was prachtig verpakt. Snelle zending. menig bedrijf mag hier een voorbeeld aan nemen. Meer dan tevreden

Mooi product

Zeer mooie zilveren fotolijst prachtig en goed verpakt.

makkelijk te bestellen, betrouwbaar en goede kwalitieit.

Lieve, warme professionele medewerkers

Ik heb vis de IG Live-Sale items gekocht. Elke keer is het weer een verandering aan mooie sieraden die zij aanbieden. Bij een overeenkomst tussen beide partijen. Worden de items heel leuk en mooi ingepakt. Alsof je jarig bent. Kortom ze maken er altijd een feestje van. En zo voelt het ook bij de Live sale!

Fantastische service

Een nieuw mensje op de wereld! Ik wilde op korte termijn een gegraveerd cadeau meenemen naar Engeland. In twee dagen tijd a silver spoon gegraveerd en al bij mij afgeleverd.

Geweldig goede snelle levering mooi ingepakt en goede communicatie

Een hele goede ervaring. Een snelle levering en zo ontzettend mooi ingepakt met de naam eraan en het kaartje mooi geschreven. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Goede voorlichting op de website, vlotte levering van een mooie paplepel.

Heel goede ervaring

Komen afspraken na qua levering, kwaliteit en verpakki. Alles meer dan correct afgeleverd, zodat ik de volgende het kraamcadeautje gegraveerd en al mee kon nemen. Zilveren rammelaar is prachtig.

Het cadeau is van zikver, maar de verpakking is goud waard.

Nooit een cadeautje gezien dat mooier en met meer liefde was verpakt dan dit door de medewerkers van zover.nl. Ook het bijpassende extra meegezonden geschenkje is geniaal leuk en maakt vrolijk. Vakmanschap is meesterschap!

Wat een fijne winkel! Snel en aangetekend verstuurd. En heel mooi ingepakt!

Ik heb voor mijn schoonmoeder een broche besteld, deze was makkelijk te bestellen via de website. Tijdens het afronden van de bestelling werd er gevraagd hoe het ingepakt kon worden. Ik mocht zelf het cadeaupapier en het bijpassende kaartje (inclusief tekst) kiezen. De broche werd dezelfde dag verstuurd en kwam de volgende dag al binnen. Ik vond het spannend om het te laten opsturen, maar het pakket was met een Track&Trace-code verstuurd en bij ontvangst moest ik een handtekening zetten. Er kwam een doosje binnen met daarin een prachtig verpakt cadeautje met bijpassend kaartje. Het was bijna te mooi om uit te pakken. Wij hebben de broche gisteren gegeven en het was echt een plaatje. Dank voor deze service!

Super en klantvriendelijk

Ben uitstekend geholpen aan de telefoon en kreeg ook een filmpje en een foto opgestuurd om de sieraden op afstand te kunnen beoordelen. Verder schitterend ingepakt en meteen dezelfde verzonden. DanK!

Snelle verzending en erg mooi ingepakt

Snelle verzending en erg mooi ingepakt