Blij verrast met de bestelling

Ik had twee paar poetshandschoenen besteld en kreeg dit als een cadeautje toegestuurd. Het was mooi ingepakt met cadeaupapier en een strik in een overdoos. Dank daarvoor. Een tevreden klant

Geweldig.

Mooie kwaliteit, snelle levering en fantastisch ingepakt!!

Groot assortiment, goede service

Zeer snel bezorgd. Mooi verpakt! Creolen waren erg mooi maar helaas iets te groot naar mijn zin (i.c.m. ketting die ik erbij wil dragen). Dus retour. Inmiddels ander paar oorbellen uitgezocht.

Ik ben in de wolken!

Zeer ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voor ieders beurs. Snelle levering, prima service. Ik ben superblij met mijn 2 broches van Bruno da Rocha.

Prima en keurig verzorgd

Prima en keurig verzorgd

Vlot geleverd, netjes ingepakt

De bestelling is snel en vlot geleverd. Het is ook mooi ingepakt. Nadeel daarvan is natuurlijk wel dat je niet kunt zien hoe je bestelling er uit ziet

Aangenaam verrast door de perfecte afhandeling

Duidelijke proces communicatie. Perfect ingepakt. Leadtime van de order ook prima.

Heel goed en vriendelijk geholpen

Prima service en vriendelijk personeel.

Heel tevreden.

Product voldoet aan verwachting. Snel opgestuurd. Mooi ingepakt, met een lekkere verrassing. Dank je wel! Mvg Dide

Prima en snel geleverd.

Uitstekende service. Snel en volgens afspraak geleverd.

Heel leuk cadeautje

Is snel geleverd en heel leuk verpakt een aanrader

vlotte bestelling en levering

heerlijk om zo je juweeltjes te ontvangen. zeker voor herhaling vatbaar om het armbandje toe te voegen aan mijn set.

Super snelle en goede service!!

Ik had oorbellen gekocht, ze waren heel erg leuk ingepakt met een leuk kaartje. Dankuwel!!

Snelle levering, leuk ingepakt.

Leuke en makkelijke website. Mooie producten!

top!!

Ene dag besteld, de andere dag in huis! Keurig in gepakt, met een cadeautje er nog bij! Her horloge is helemaal naar m'n zin, nog mooier dan ik op de foto gezien had. Draag hem elke dag !! Heel erg blij mee!!

Zeer tevreden met de service.

De bestelling ging vlot, mooi ingepakt en met handgeschreven briefje met mijn tekst voor de kleindochter. En een klein chocolaatje als verrassing!! Bedankt!!

Een goede service

Kreeg reactie meteen terug van mijn mailtje en ben zeer tevreden met mijn aankoop

Super snel bezorgd en zeer mooi en netjes verpakt ! Echt een aanrader!

Verrassend!

Verrassend snel en verrassend goed verzorgd ingepakt met als bonus verrassing een kinderboekje. Een verrassend goede ervaring!

goede website, mooi aanbod en prima service, snel en goed.

Het is goed geregeld bij Zilver, ze zijn snel, communiceren goed en houden zich aan afspraken. Ik had het idee van vrienden, die bevalen deze webwinkel aan en ik zou het zo weer aan iemand anders aanbevelen. We hebben de wijnkoeler niet uirgepakt, hij is zo mooi feestelijk ingepakt, daardoor kunnen we niet zien voordat het door de ontvanger is uitgepakt, dus als er een slordigheidsfoutjes in zitten, dan zien we dat niet, maar ik heb alle vertrouwen in dat het door Zilver goed is afgewerkt.

Snel, goedkoper, service en mooie kadoverpakking!

Voor mijn zoon een armband besteld bij zilver.nl. Goedkoper dan bij anderen. Bij de opmerkingen gevraagd of ze er schakels uit konden halen. Niet verwacht, maar toch gedaan door zilver.nl. Voor mezelf zat er een gratis nagellak bij. Ik had niet gevraagd om kadoverpakking, omdat ik dacht dat dat extra zou kosten. Toch werd de armband in mooie kadoverpakking snel geleverd! Bedankt!

Snelle levering van verfijnde halsketting

Mijn eerste bestelling via deze website: een gouden halsketting voor een bijzondere verjaardag. Ik ontving het de volgende dag al, mooi ingepakt met strikken erbij. Een week later kon ik mijn cadeautje afgeven en het dus ook voor het eerst zelf zien. Het was dun en fijn, erg discreet, zoals ik het ook op de foto's van de website had gezien. En het was mooi. Als er al iets is dat ik jammer vond, is dat de halsketting in goud is, en de sticker op de verpakking zilver.nl is, wat al snel aan een ontvanger de indruk geeft dat het juweel in kwestie verguld is en niet goud.

Zeer vlotte bestelling!

Alles verliep perfect, van order tot thuislevering. Mooi verpakt met de nodige zorg.

Gewoon super

Mooie oorbellen besteld. Zeer mooi verpakt en snel in huis.

Spreken over Zilver is Goud !

Verpakken en snel versturen het is........ perfect . Kwaliteit is zoals de afbeeldingen zijn , goed te beoordelen. Vooral prettig , als je er Antiek zilver bij Zilver.nl aanwerft.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC