Mooie sieraden

Ik heb via de web-site en in de winkel in Broek in Waterland sieraden gekocht bij Zilver.nl Ze hebben daar mooie en bijzondere merken Een genot om daar iets uit te zoeken voor je zelf en voor een cadeautje voor een vriend of vriendin Vriendelijke service en snelle bezorging

Prachtig piratenschip

De bestelling was zeer goed verpakt en mooi ingepakt. Snelle levering ook.

Meer dan verwacht

We hebben een kandelaar gekocht en deze was van een goede kwaliteit en prachtig ingepakt met nog extra leuke verrassingen erbij! Daarna kregen we nog extra cadeau papier en linten opgestuurd om het opnieuw in te pakken. Heel erg attent!

prima zoals eerdere bestelling

goede ervaring wederom met deze juwelier. keurige en snelle levering en precies zoals ik het besteld heb. prachtige gravering. super blij. Hans

Goede winkel

Goede winkel met mooie artikelen

Keurig verzorgde bestelling

Gravering mooi gedaan, netjes ingepakt

De rammelaar is mooi verpakt met een gouden boekje erbij.

Telefonisch contact gehad met de juwelier. Dit was gemakkelijker dan via de website.

snelle service, mooi ingepakt en prachtig stel ringen ontvangen

Ik heb een mooi setje ringen ontvangen, keurig ingepakt (is altijd extra leuk) heel goed verpakt en snel geleverd, top!

Snel geleverd in leuke cadeau verpakking

product is zoals op site te zien is, netjes ingepakt (zonder meerkosten)

Prettige zaak

Prettige mensen fijne zaak

Alles perfect geregeld

Niks aan te merken alles perfect geregeld

Vlot en netjes

Besteld en binnen een paar dagen thuis.

Goede service!

Mijn bestelling is snel behandeld en snel bezorgd. Ik had voor mijn eerste kleinkind een rammelaar gekocht en laten graveren. Dit is heel mooi en correct gedaan. Mochten er meer kleinkinderen komen, dan is deze juwelier door mij opnieuw te vinden! Dank jullie wel voor de snelle en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering.

De website is duidelijk. Wat wel handig zou zijn is een beter idee van de gravering van de gewenste tekst. Er staan diverse voorbeelden maar die komen niet bij de aanvraag te voorschijn. We hadden niet verwacht dat we het bestelde al binnen 24 uur in huis zouden hebben. En zeer verzorgd. Mooi verpakt en zonder plastic. En een leuke verrassing erbij bovendien. Met zo'n cadeau kun je aankomen!

Heel mooi product in prachtige verpakking

Het bestellen ging heel eenvoudig. Het product voldeed volledig aan mijn verwachting. En het was super mooi ingepakt.

Super.

Prachtige overzichtelijke website met een uitgebreide collectie My iMenso. En een hele snelle verzending. En als laatste prachtig ingepakt, echt super. Dank jullie wel.

Van moment van telefonisch bestellen tot aflevering slechts 24 uur, service!! De track en trace klopte.

Tot nu toe uitstekend.

Fijne telefonische ervaring, snel online besteld en volgende dag bezorgd. Nog niet uitgepakt, want het is een doop kado. Ziet er aan de buitenkant goed verzorgd uit.

Fantastische service

Netjes aan de telefoon en proactief

goede en snelle levering

Voor de tweede keer online besteld en helemaal top verzorgd.

Quality and promptness

The products are of superior quality and the delivery is prompt. I recommend!

• Ne-ai recomanda? Yes

In een woord fantastisch

Ik heb zeer goede ervaring met de mensen die ik aan de telefoon heb gehad. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Er is een hangertje gegraveerd. Dat moet ik nog in het echt zien, want het pakketje komt morgen.

Kan niet beter

Super service, besteld en voordat ik met mijn ogen kon knipperen in huis. De verpakking beeldschoon en de oorbellen prachtig. Dank Letty

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC