Hartelijke ontvangst, klantvriendelijke behandeling, goede service en correcte afwikkeling
Na het bekijken van de website volgde een prettig telefoongesprek, waarna we richting Broek in Waterland gingen. Daar werden we hartelijk ontvangen. De 4 jonge kinderen die we bij ons hadden werden net zo vriendelijk toegesproken en kregen ook wat te drinken met wat lekkers erbij.
Wij hebben de tijd gekregen en genomen naar de aanwezige en gevarieerde fraaie collectie te kijken, met voor elk wat wils in prijs en aanbod. Hierbij werden wij volledig vrijgelaten zonder enige opdringerigheid. Op vragen werd vriendelijk toelichting of hulp gegeven.
Heel blij met de gedane aankopen en de verleende service vanwege enkele aanpassingen. Wat niet gelijk mee kon naar huis werd later mooi verpakt thuisbezorgd.
Ondanks de tijd die wij rondkeken hebben wij nog lang niet alles gezien. Het is een eind uit de buurt en dat is jammer. Anders zou ik zeker vaker langskomen. Ik wil graag nog eens terugkomen. Het is de moeite waard er een uitstapje van te maken.