Top!!!

Mooie spullen, goede adviezen , superieure dienstverlening vanaf het eerste telefoontje t/m de snelle-en veilige bezorging,

Snelle service, mooi product

De bestelling voor een schuivertje en een lepel had ik op vrijdag middag gedaan en zaterdag werd het al bezorgd. Het was heel mooi verpakt met zelfs als extra een kinderboekje erbij. Het zilver is mooi en precies zoals verwacht

Supersnel geleverd, mooi gegraveerd, prachtig verpakt

Hele fijne ervaring, aanrader!

Prachtige kaasmesjes

Mooie kaasmengsel ontvangen. Snel. Mooi verpakt wel prijzig

Fantastisch ingepakt. Complimenten!

Supersnel.

Goede snelle service...

Uiterst tevreden op alles. Dankjewel.

Voor ieder wat wils. Van 10 tot €?

Duidelijke website eigenlijk te veel keus en hier gevonden na uren googlen. Sieraad is binnen, mooi verpakt daarom niet open gemaakt. Hoop dat mijn aanstaande het ook mooi vind en natuurlijk gaat dragen.

Zeer goed uitgevoerde bestelling..

Omdat ik niet zo handig ben in het online bestellen heb ik gebeld en allervriendelijkste, geduldige medewerksters gesproken. De bestelling werd de volgende ochtend al bezorgd. Heel veel lof. Met vriendelijke groet. Benita te Riele

Wat een prachtig sieraad, wat een service, diep onder indruk

Ik belde vooraf even over mijn bestelling. Een zeer aangenaam gesprek met een dame met kennis van zaken. De ring kwam vandaag. Onvoorstelbaar mooi en…….zo mooi ingepakt dat degene die ik verraste daar zl blij mee was. Super super super dankbaar …….. Dank

absoluut uitstekend, prima!!

Snel, keurig verpakt enz. kortom niets op aan te merken dikke pluim.

Het bestelde artikel werd snel in een heel mooie cadeauverpakking geleverd.

Heerlijke winkel, mooie presentatie (website/foto‘s).

Vlot antwoord op vragen, bestelde artikel zorgvuldig en mooi (als cadeau) verpakt, aangetekend geleverd binnen 18 uur na bestelling.

Wat een feest om te ontvangen en cadeau verpakking prachtig.

Product beantwoordt aan mijn verwachtingen.

Een fantastisch kado

Goeie website, ruime keuze. Een mooi verjaardagskado in een mooie verpakking. Snelle service!

Heel snel geleverd en mooi verpakt!

Goede, duidelijke omschrijving wat men aanbied. Snelle levering en goed ingepakt. Ik heb een zilveren ketting uitgekozen welke mooi past, bij mijn levensboom hanger. Na een tijd zoeken, kwam ik op deze site. De ketting is precies zoals is afgebeeld op de site. Erg tevreden!

Heel mooie bijtring met verzilverd hartje

Prachtig gegraveerd, precies zoals ik aangegeven had. Snelle levering en heel mooi verpakt. Klasse…

gewoon super!

Kreeg een e-mail dat het tandendoosje te leveren was. Direct besteld en binnen 2 dagen was het bezorgt. Alleen jammer dat de Post.nl het doosje voor de deur heeft gezet terwijl er voor ontvangst getekend moest worden. Dat was wel vreemd omdat ik thuis was. Zilver.nl heeft wel voor deze levering moeten betalen maar Post.nl heeft zich niet aan de afspraak gehouden.

zeer goede en snelle service.

zeer positief.

Prachtig

Zeer mooie oorbellen

Prima service. Snelle afhandeling.

Zoals reeds vermeld.

snel en zorgvuldig

heel snel geleverd en zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit. contact per telefoon en email was prettig.

Super !

Echt heel erg mooi in gepakt. Het cadeau is nog niet gegeven maar erg handig dat er een kopie met de naam erbij zit.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC