Snel en correct

Prima geregeld

Perfectie tot in alle detatails!

Mijn bestelling kwam binnen, ..... Daadwerkelijk ik wist niet wat ik zag, .... Ontzettend liefdevol en intens liefdevol verzorgd en ingepakt! Héél erg bedankt, voor al uw goede zorgen aan ons besteed. Zéér zeker tot ziens ik ben u ontzettend dankbaar.

Pakket zeer snel ontvangen

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Geheel volgens belofte snel ontvangen, feestelijk ingepakt, zeer verzorgd en het bestelde item is helemaal top!

Heel blij mee

Ik kocht 2 kinder bestek setjes. 1 met gravering en 1 zonder. Heel blij mee. Mooie producten. En met veel zorg, aandacht en liefde verzonden. Een cadeautje om te krijgen. Met gratis gouden boekje, ook echt een cadeautje.

Wat een verrassing dat het zo mooi was ingepakt. Ik ben heel blij met de twee kettinkjes. Ik zal zeer zeker weer bij zilver.nl bestellen.

Vriendelijk deskundig telefonisch advies. Supersnelle levering. Beeldschone verpakking en natuurlijk de mooie stijlvolle producten van Georg Jensen

Beter en sneller dan verwacht

Geldclip perfect gegraveerd met mooie ouderwetse sier letter. En dag eerder in huis dan aangeven. En echte top kwaliteit zilver. Kortom super tevreden!

Mooi en zorgvuldig verpakt.

Snelle verzending, mooi verpakt, mooi product.

Goed contact en vlotte levering

Goed contact omdat mijn maat ring niet meer voorradig was en toch nog snelle levering, ring mooi ingepakt als cadeautje.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Het aangekochte produkt werd mooi (gratis) als geschenk verpakt. De verzending verliep heel vlotjes. Ik ben zeker een tevreden klant.

Zo super.

2 zilveren kettinkjes besteld. Niet duur. Voor mijn " Niet reanimeren penning." Een beladen iets. Komen daar 2 doosjes met een heel gezellige strik erop, in goudkleurige doosjes. Die deed ik open en daar lag een kettinkje, met zoveel zorg in het doosje gedaan, doosje met veel zorg ingepakt. Ik stond echt verbaasd dat jullie ook aan de goedkopere sieraden veel zorg besteden. Jullie wisten niet waarvoor het was. Juist daarom deed het mij zoveel goed. Het was echt een verrassing. Blijf dit doen!!

Heel leuk!

Snel geleverd en boven verwachting superleuk ingepakt als cadeautje. Heel erg tevreden over de goede service!

Klantvriendelijk en gunstig geprijsd.

Voor mijn bestelling was contact nodig met de klantenservice van Zilver.nl. Mijn vragen werden vlot en adequaat beantwoord en kon zo een mooie deal maken. Bestelling prachtig verpakt en in goede orde ontvangen. Erg blij mee!

Betroubare en goede site

Makkelijk te bestellen snelle levering mooi ingepakt prima site

Mooi ketting met hanger van Lapponia, zeer tevreden hierover. Tevreden over de snelle levering.

Keurig verpakt.

Snelle levering en super leuk ingepakt.. .

prima geholpen met advies toen de originele keus er niet was

snel gereageerd op mijn vragen, uiteindelijk prachtig verpakt thuis gekregen, super gedaan!

Zeer snelle verzending, super service met inpakke en kaartje etc Ook nog leuk boekje erbij... Top

Top ervaring

Snelle levering, prachtig inpak papier, smaakvolle en feestelijke strik en mooie gravering. Bedankt!

Prachtig ingepakt

Goed geholpen en prachtig ingepakt met een snelle levering

Echt met zorg ingepakt. Vlotte verzending . Super blij mee.

Super snel en prachtig

Prachtige rammelaar met naam <3

Heel mooi ingepakt

Werd op de afgesproken dag bezorgd. Prachtig ingepakt! Geweldig om zo cadeau te geven! Heb al verschillende keren eerder besteld. Altijd goed, vlot en mooi verpakt voor een alleszins redelijke prijs.

Snelle levering en schattig ingepakt!

Ik bestelde vrijdagavond laat. Maandag kreeg ik bericht dat mijn pakje was ingepakt en dinsdag had ik het al n handen. In een superfeestelijke verpakking en met een klein cadeautje erbij. Ik ben blij!

Mooie producten, eerlijke prijzen. Snelle verzending en keurige verpakking!

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC