Zilver is GOUD!

Super!!

Super tevreden!

Super ben erg blij met mijn armband! Heb alleen 1 vraag, hoe krijg ik het eindstuk vast aan de armband, nadat ik deze op maat heb gemaakt? Met vriendelijke groet

geweldig

Zeer klantvriendelijk en goede zakenvrouw,uitstekende kwaliteit wat het zilver betreft,een aanrader vooral de service en vriendenljkheid Bedankt Yentl,je bent een fijne vrouw

Zeer verzorgd

Blij verrast met de verpakking, echt aandacht aan besteed! Over de inhoud kan ik nog niets zeggen, de verjaardag moet nog komen, maar ik heb alle vertrouwen in de kwaliteit.

Super snelle en uitstekende service. Prachtig ingepakte cadeau’s, en veel keuze, echt een aanrader!

Gewoon goed

Keurig verzorgde web-site, duidelijk in de producten, snelle reactie ! Bij uitstek het vertrouwen waard.

Snelle levering. Goed verzorgd ingepakt.

Product zoals verwacht. Mooie inscriptie. Prachtig ingepakt. En een leuke bijgeleverde attentie.

Tevreden over levering

Armband viel enigszins tegen. Was maar eenzijdig te gebruiken. Prijs kwaliteit viel tegen. Volgende keer koop ik toch weer bij een juwelier

Topbedrijf

Overzichtelijke website, snelle service, prachtige verpakking , snelle bezorging, alles klopt

SCHITTEREND

wij hadden voor ons eerste kleinkind een geboortelepel besteld ,hij ziet er schitterend uit en mooi gegraveerd snel geleverd en mooi verpakt

Uitstekende service!

Duidelijke communicatie over het verloop van de levering en héél mooi verpakt. Er was zelfs een verrassing bij. Dankjewel! Echt top!

makkelijk besteld, keurig gegraveerd en binnen 3 dagen bezorgd.

Vriendelijke zeer behulpzame chat met Dame die snel reageert

Na een vriendelijke Chat waarin de maat van de armband snel werd doorgeven heb in het artikel besteld Binnen 20 uur had ik het thuis Keurig ingepakt in het uitgekozen verpakkingspapier met een leuk kaartje

Tot nu toe top

Snelle levering, was super leuk en netjes ingepakt en leuk kaartje erbij . Niet open gemaakt want is voor vaderdag.

Geweldig!

Perfecte service ( bedankt Michel) voor de snelle levering. Ik had een zilver rammelaar beer op staaf voor mijn kersverse kleindochter, haar naam en geboorte datum zijn perfect gegraveerd en als cadeau ook prachtig ingepakt. Super bedankt! Groetjes Els

Keurig ingepakt!

Keurige en snelle levering

Mijn bestelling was ook heel mooi ingepakt en lekker chocolaatje erbij.

Keurig verzorgd

Ik kreeg een leuk ingepakt pakketje. Met heerlijke verrassing. Snelle service.

Duidelijke comunicatie en prima service. En goede producten.

De bestelde oorringen waren jammer genoeg niet meer op voorraad. Een snelle reactie volgde. Het voorstel was een alternatief wat voordeliger was. Mijn voorstel de bestelling te wijzigen naar oorringen, die iets duurder waren, werd direct geaccepteerd. Van bijbetalen was geen sprake. Dus prima service!!!

Erg mooi, prachtig ingepakt

Eg mooi medaillon, kettinkje is erg fijntjes. Heel delicaat. Prachtig ingepakt als geschenk . Het medaillon is erg klein, ongeveer 2 cm . Zou fijn zijn als dat in de omschrijving zou staan

Prachtige collectie.

Mooie collectie en super snelle levering. Heel mooi verpakt.

Snelle en verzorgde verzending

Bestelde sieraden snel binnen in zeer leuke cadeauverpakking en nog een extraatje erbij.

Razendsnel en verzorgd!

De snelheid waarmee de bestelling wordt en is afgehandeld is zeer goed. Ook de informatievoorziening vanuit Zilver.NL is zeer adequaat en volledig.

Uitstekend kwaliteit en snelle en correcte levering

Prima website en wat je vraagt word ook gedaan.

Mooie sieraden

Ik heb via de web-site en in de winkel in Broek in Waterland sieraden gekocht bij Zilver.nl Ze hebben daar mooie en bijzondere merken Een genot om daar iets uit te zoeken voor je zelf en voor een cadeautje voor een vriend of vriendin Vriendelijke service en snelle bezorging

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC