Verbazingwekkende lijn van authentieke Sterling zilveren artikelen en een geweldig team

Wat een uitstekende service en een prachtig product had ik ontvangen van Zilver.nl, ik ben echt tevreden met de begeleiding en uitleg die ik kreeg in elke fase van het kiezen en bestellen van het product van mijn keuze. Sterk aanbevolen en ik ben waarschijnlijk een terugkerende klant :) nogmaals bedankt

Prettig

Duidelijk en overzichtelijk

Top, goed geholpen

Na wat problemen met de betaling. Ben ik uitstekend geholpen en was mijn bestelling er op tijd! Prachtig verpakt echt een mooi cadeau!!

Mooi gegraveerd, en snelle levering

Genoeg ter kiezen, overzichtelijk/

Hoefde niet zo lang te zoeken naar eeb lepel voor ons kleinkind. Er waren voldoende mogelijkheden en prijzen . Het enige wat ik over het hoofd heb gezien dat ik ook kon kiezen voor een lettertype. Misschien kan na het kiezen van Letter: schrijf of blok de site overgaan op welk lettertype je dan wil. Dus de schrijfletters gaan naar de juiste keuzes en de blokletters ook als je daar op klikt.

heel goed, perfecte service

In het begin waren er wat misverstanden omtrent de code. Dit is goed opgelost. Ik heb de ketting vandaag ontvangen, heel erg mooi verpakt. Ik zal zilver.nl bij iedereen aanbevelen.

super

Ik heb vanmorgen mijn pakketje ontvangen Wat geweldig leuk ingepakt. Dat is nog eens leuk uitpakken.

Boven verwachting

Ik bestelde een zilveren fotolijstje met gravering als geschenk voor onze kleindochter die geboren was. Een misverstand waar het lijstje naar toe gestuurd zou worden werd op zeer plezierige wijze recht gezet, ondanks dat de "zaak" gesloten was. De emails werden wel tijdens vakantie gelezen, zodat het fotolijstje toch nog tijdig door mij ontvangen werd . Een hele mooie verpakking en een leuk gouden boekje als geschenk was bijgevoegd. Veel dank aan Yentl voor de extra gedane moeite en ook dank aan allen die deze bestelling zo goed verzorgd hebben

Prachtige ring

Boven verwachting mooi

Top ervaring, direct geleverd. Mooi verpakt.

Supper sevice.

perfect geregeld

cadeautje was mooi ingepakt en op de afgesproken dag geleverd.

Zeer tevreden!

Een goede en plezierige persoonlijke bejegening!

Zeer snelle levering

Snelle afhandeling van de aankoop, netjes verpakt en binnen een dag geleverd. Duidelijke info over aankoop en levering. Ik zou zo weer wat bestellen! Product was zoals ik verwacht had. Prima

Snelle levering van prachtig cadeau

In verband met vakantieperiode zou levering langer duren, maar binnen 48 uur hebben wij het persoonlijk gegraveerde kraamcadeau al ontvangen. Ziet er prachtig uit; heel mooi ingepakt en gravering zoals we in opmerking hadden gevraagd anders dan standaard verwerkt op het cadeau. Heel erg tevreden over hetgeen wij hebben ontvangen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service en je aankoop wordt altijd leuk ingepakt. Jammer dat sommige sieraden (oorbellen) geen foto hebben waarin ze worden gedragen, zodat je kan inschatten hoe groot, grof of fijn ze zijn.

Gewoon TOP!

Mijn bestelling kwam vrij snel toe, mooi verpakt, email verstuurd om verzending naar ander adres te sturen , meteen reactie en aangepast. Dat noem ik klantvriendelijk ten top. Dank u wel.

Uitstekend!

Ondanks dat het niet op voorraad was, toch snel geleverd. En prachtig ingepakt!

Je wordt op een prettige manier te woord gestaan en zeer klantvriendelijk.

Bij de goede keuze van een sieraad krijg je deskundig advies. Een reden om zeker terug te komen en mond op mond reclame te doen.

Prachtig sieraad, super service

Snelle verzending, milieuvriendelijke verpakking en echt ingepakt als een prachtig cadeautje. Het was een feestje om uit te pakken!

snel en goede service

Zaterdag besteld en vervolgens kon ik het dinsdag al ophalen. De bestelling was iets met zilver en dus de id controle bij het afhalen terecht en correct. Tot slot het cadeau, mooi ingepakt. Rest alleen nog het geven van het cadeau aan ons eerste kleinkind. Top.

Perfecte kwaliteit

Muziekdoosje besteld Snel geleverd en perfecte prijs/kwaliteits verhouding

Duidelijke website en snelle reactie!

Geboortecadeau rammelaar besteld. Heel mooi gegraveerd en prachtig verpakt met ook nog een schattig gouden boekje en dat in een dag. Ik vind dat echt geweldig!

Prachtig

Zeer mooi en supersnelle levering!

Super meedenkend, servicegericht en professioneel!

Ik kan niet anders zeggen dan een geweldig bedrijf. Vond t spannend iets voor de bruiloft van mijn dochter te bestellen maar wauw wat een service. Gravering wordt geweldig over meegedacht, mails worden werkelijk direct beantwoord. Vrijdagochtend besteld en zaterdagochtend in huis, prachtig verpakt. In een woord super!

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC