Mooie oorbellen prachtig ingepakt!

Wat een verrassing dat alles zo mooi was ingepakt. Had geen speciaal kadopapier besteld. Mooi doosje waar alles in opgeborgen kan worden. Duidelijke site mooie juwelen voor elk wat wils. Snel geleverd dank

Mooi ingepakt, goed verzorgd, snel

De bestelling verliep vlot, zoals beloofd de volgende dag in huis (ook in België) en heel mooi ingepakt cadeautje, met zorg aan gewerkt! Top

Zeer mooie ketting en erg mooi ingepakt en snelle levering

Superwinkel snelle service goede producten betrouwbaar

Mooie producten goede service snelle bezorging betrouwbaar

Mooie ringen

Ik had zelf de verkeerde maat besteld, werd heel vriendelijk geholpen, helemaal top!

super

Mijn vrouw is allergisch aan zilver enz... Gelukkig niet aan titanium. Hier kan ze haar smaak vinden en dragen!

Prachtig ingepakt. Zonde om uit te pakken. Haha. Snelle levering.

geweldig

werd bijzonder snel en mooi aantrekkelijk ingepakt bezorgd zodat ik hieromtrent ZEER tevreden ben.

Een heel goede en plezierige service

Perfect verzorgd top

Goede ervaring met meerdere bestellingen. Alle pakketjes overtroffen mijn verwachtingen qua inhoud en service.

Chapeau!

Een fijne website en keurig en snel bezorgd!

Mooie sortering

Goede communicatie en snelle levering

Prima in orde

Prima in orde bedankt!

Super snel geleverd; de volgende dag al in huis. Alles was per stuk prachtig ingepakt met netjes een briefje erop wat er in elk pakje zat. En nog een cadeautje erbij ook. Ik ben erg tevreden!

Buitengewoon snelle en correcte levering

Leuke verpakking waar zorg aan besteed is.

Fantastich aanbod, hele bijzondere stukken!

Veel aparte items van diverse designers. Groot aanbod...voor sommige items moet ik echt wel even sparen! Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Hanneke Render

Fantastische service

Voordat ik de bestelling van de ring plaatste, had ik een vraag en heb gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het "probleem" op de website werd meteen opgelost. De levertijd was 2 tot 3 weken, maar de ring, inclusief gravering, werd al binnen een week geleverd. Echt top!

Top keurig geregeld

Heel mooi ingepakt. Dus niet geopend we zien hem als we hem geven.

Top bedrijf !

Grote verrassing en blijdschap , prachtig en liefdevol ingepakt cadeau ontvangen voor mijn kleindochter.

Prima service en snel

Contact klantenservice via chat liep perfect en soepel. De beloofde spullen ook de volgende dag binnen, met potje nagellak erbij en sieraad was nooit in geschenkdoos ingepakt, wat niet hoeft. Sieraad op de site was groter, in mijn verbeelding, maar erg mooi! Ik zal vaker bestelling plaatsen.

geweldig

Zeer snelle levering en een heel mooie lijst

Snelle en correcte levering mooi verpakt

Top service. En een heel mooi product.

Er moesten ipv 2 namen 3 namen op de rammelaar komen. Dat had ik bij de bestelling niet doorgegeven. Even een mail en de rammelaar werd keurig (prachtig verpakt) met 3 namen naar mij gestuurd.

Prachtig feestelijk verpakt

Wat een mooi verzorgde aflevering van mijn bestelling. Prachtig ingepakt en mooi verzorgd met nog een leuk cadeautje erbij bovendien. Zo werd het kraamcadeau voor mijn kleinzoon nog feestelijker om te geven.

Zeer tevreden weer

Snel verzonden en heel mooi verpakt. Goede service. Vind altijd wat ik zoek.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC