Zeer goed geholpen, erg tevreden

Erg tevreden ben goed geholpen

Alles meer dan o.k

Snelle levering goed verpakt.

Heel goede en snelle communicatie

Ik heb de bestelling via de chat gedaan en mijn ervaring was een goede! De medewerker begreep vlot mijn bedoeling, en heeft zelfs tot volle tevredenheid contact gehad met de graveur over mijn specifieke wensen.

Prima verzorgd

Ik ben heel tevreden Snelle levering goed verzorgd Prima gedaan

liefdevol verpakt

Het zilveren kinderbestekje werd volgende dag bezorgd. Het was liefdevol verpakt. Mooi gegraveerd.

beste Zilver, stond vanmorgen op met een beetje een dip, 11.00 gaat de bel, jullie pakje.Ik ben het gaan uitpakken en ik was zo blij verrast,het was zoo mooi ingepakt,heb ik nog nooit mee gemaakt. Wat een mooie set, hij is schitterend, Wil jullie hartelijk bedanken, mijn dip is weg en loop met een grote glimlach.

Beloofd is beloofd, ze komen alles na

Perfect ,ik had een fout gemaakt met de datum, mailtje gestuurd en zonder probleem hersteld

Snelle en correcte levering.

Tweede bestelling bij zilver.nl . Was zeer snel geleverd, perfecte omverpakking en gezien het een cadeau is ook een zeer mooi verzorgde cadeauverpakking. Het bestelde item zal nog iets meer dan een week moeten wachten om uitgepakt te worden maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Snelle levering en superleuk ingepakt!

Snelle levering en superleuk ingepakt!

zeer klantgericht

Vriendelijke, correcte, begripvolle, duidelijke en zeer klantgericht, chapeau

Heel mooi ingepakt en snel geleverd inclusief graveren!

Jammer dat ik de bestelde muziekdoos niet kan zien voor ik hem cadeau geef omdat deze wel heel bijzonder mooi is ingepakt. Dank jullie wel.

Snelle reactie en heel correct

Zeker voor herhaling vatbaar, heel tevreden

Alles prima en zorgvuldig verlopen, van bestellen tot ontvangen

Buitengewoon goed is alles verlopen.

Keurig vlotte levering en zeer leuk ingepakt !

Mooie slangenketting ! De volgende dag al afgeleverd in mooie verpakking ! Zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik belde voor wat meer informatie over de ketting die ik gekocht heb.

Levering binnen één werkdag en het cadeautje prachtig ingepakt zonder daar extra voor hoeven te betalen. Top service!

Positieve ervaring

Rijke keuze, redelijke prijzen, vriendelijke service.

Aanrader! Blij verrast

Ik heb een kraamkado besteld. Het als kado in laten pakken. Toen het bezorgd werd, was ik aangenaam verrast over hoe het kado is ingepakt. En nog wat lekkers erbij ook. Omdat het een kado is, en ik het nog moet afgeven, weet ik nog niet hoe het graveerwerk eruit ziet. Maar ik heb er het volste vertrouwen in! Als het tegenvalt, volgt nog een slechte review ;-)

perfect

De site opgezocht voor een zilveren bijtring met rammelaar. De volgende dag was het al binnen dat was zeer snel was ook heet mooi gegraveerd en ingepakt . Helemaal geweldig

Ik vind het een origineel cadeautje speciaal omdat het gegraveerd kan worden .Ik heb al vele keren besteld via jullie site en ben zeer tevreden.

İk heb mijn bestelling maandag geplaatst en de volgende dag had ik hem al binnen. Hele mooie kwaliteit, netjes ingepakt, ben er heel blij mee.

Prima website

Gemakkelijk producten te bestellen.

Makkelijk besteld, vlot en netjes geleverd

Opnieuw een mooi geschenk aangekocht bij Zilver.nl. Makkelijk besteld, vlot en netjes geleverd met een leuke strik erop!

Een fantastische snelle service

Zeer positief. Het cadeautje was mooi verpakt.

Een uitstekende service op alle vlakken

Hartelijk ontvangen. Zeer klantvriendelijk.prachtige producten voor allerlei gelegenheden. Service en advies zoals je dat altijd zou willen hebben . Top !!

Zeer tevreden met geleverd en gegraveerd product. Uitstekende service.

Uitgebreide website en keuze. Goed bereikbaar en goede communicatie. Verschillende graveervoorbeelden toegezonden gekregen. Er werd meegedacht. Na gemaakte keuze, snelle levering van gegraveerd product in mooi doosje met mooie papier en ook goed verpakt. Zou volgende keer graag weer bij zilver.nl bestellen.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC