Geweldig!

Zeer snelle verzending en prachtig ingepakt.

Fraai verpakt en mooie kwaliteit

Al binnen een dag geleverd. Fraaie presentatie: mooi ingepakt en sjiek doosje. Prettige voortgangsindicatie van de bestelling. Ga eea cadeau doen dus de kwaliteit van het sieraad kan ik nog niet beoordelen.

Snelle service!

Binnen een dag mijn cadeautje gegraveerd thuis. Mooi ingepakt met extra lintjes en een zilverdoek. Boven verwachting!

Snelheid en efficiënt Kleine attentie Perfecte leveringstijd Aankoop ook aan verwachting oké

Keurig verzorgd

Pakketje was met zorg verpakt en mooi ingepakt. Aangename verrassing. Erg tevreden met de bestelling

Geweldig, Super

Goed verpakt, zeer mooi ingepakt en ook nog chocolade erbij. Zo vindt je nooit via internet bestellen. Een aanrader voor iedereen. Zal er zeer zeker nog eens bestellen.

Precies wat je verwacht

Goeie en snelle service , leuk verpakt. En ook verassend!

Prachtige spullen, snelle levering

Wij zijn heel blij met onze mooie flessenbak. 's Middags besteld, daags daarna in huis. Mooi als cadeau verpakt.

Mooie ervaring!

Het ontvangen kado was zo spannend ingepakt een kado in een kado zeg maar. En het kadootje zelf was ook zó mooi ingepakt!! Een feestje om het aan mijn dochter te geven en zij was er ook héél erg blij mee. De kleine kataloges met aparte sieraden is ook leuk om te ontvangen, mischien voor later om iets aparts te kopen/geven!

Een betrouwbare en zeer correcte zaak

Ik ben zeer tevreden over Zilver.nl De bestelling werd zeer correct uitgevoerd. Goed verpakt. Het zilveren slacouvert conform omschrijving. En... nog een onverwachte attentie! Aanbevolen!

Ziet er erg mooi uit en nog leuk ingepakt ook!

Ik heb 2 fotolijsten besteld met een gravering. Mijn eigen juwelier durfde het niet aan, maar via Zilver.nl heb ik toch mooie fotolijsten gevonden. De gravering is heel mooi geworden en de fotolijsten zijn netjes ingepakt met een kaartje erbij. Erg leuk! Dank jullie wel voor de snelle service, binnen een paar dagen waren ze bezorgd.

Snelle levering. Prima klantenservice, reageer snel op vragen. Groot aanbod op de site.

perfect

allereerst het was een kadootje . Heel erg leuk ingepakt. Wat verzending betreft. goed aangegeven wat en wanneer we alles konden verwachten

Mooi ingepakt, zo prachtig om te ontvangen! Snelle levering. Super blij! Dank!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Keurig op tijd en leuk verpakt

Ik ben zeer tevreden .

Mooie kraamcadeaus en goede snelle service

Ik heb twee mooie kraamcadeaus besteld die prachtig gegraveerd en verpakt waren en super snelle levering. Super blij en tevreden mee.

Super leuk persoonlijk baby cadeau!

Goede service en snelle levering

Snel, accuraat, klantvriendelijk en mooi produkt

Goed geëtaleerde produkten waardoor keuze werd vergemakkelijkt. Eenvoudig en eenduidig bestellen inclusief graveren. Mijn foutje vlot gecorrigeerd. Bezorging binnen 24 uur.

Zeer tevreden.

Hartelijke dank voor het mooi pakje. Alles zo prachtig. Ik ben er erg blij mee. Kunt u mij de factuur per post opsturen, want die zat niet bij het pakje. Adres : M. P. Schepens van Thiel Cervanteslaan 10 B-8420- De Haan België Dank u wel

Heel tevreden!

Ik vond de sieraden prachtig, zo mooi ingepakt en levering heel snel. Dankjewel

Prima mooi sieraad

Het sieraad was mooi ingepakt, alleen de doos van Coeur de Lion was aan de buitenkant smoezelig, dat vind ik een beetje jammer.

Goed bereikbaar voor vragen , snel handelen, klantvriendelijk . Goede service

Snelle levering en goede verpakking

Aankoop komt overeen met wat ik op de website gekocht heb

Goed en ludiek bepakt Op tijd geleverd

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC