Aankoop komt overeen met wat ik op de website gekocht heb

Goed en ludiek bepakt Op tijd geleverd

Snelle en goede (feestelijke!) levering, grote keus op de website

Ik bestelde mijn sieraden altijd bij de leverancier in Duitsland. Die blijken er niet zo op ingesteld om binnen Europa te leveren. Via zilver.nl kan ik ook bestellen en wat een enorme keus! Echt een ontdekking!

Zeer snel en zeer goed verzorgd en ook nog verzekerd.

Zeer snel en zeer goed verzorgd en ook nog verzekerd.

Het hele pakketje is een cadeautje. De manier van verpakken het extraatje erbij de kleuren de strik het is een groot feest cadeautje!

Snelle en betrouwbare levering conform geschetst beeld op site. Heldere en bruikbare informatie.

Snelle levering, mooi verpakt en een prachtige lepel.

Netjes verzord, voldoet aan de verwachting

Rammelaar beertje

Werd super goed en gezellig telefonisch geholpen door Michel. Cadeautje gisteren besteld, is vandaag al geleverd!!

Verrassend

Sieraden keurig ingepakt .leuke gadgets erbij en supersnelle levering . In 1 woord top !!!

Geweldige service!!!

Eerst telefonisch advies ingewonnen. Men neemt alle tijd voor de klant. Vervolgens is het er de volgende dag al. Bij het openmaken van je pakketje wordt je ook nog eens verrast met 2 bonbonnetjes. Dat kleine gebaar maakt het helemaal compleet. Dit adres zal zeker vaker door ons worden bezocht :)

Vriendelijk en snelle reactie op vragen

Prettige ervaring. Aankoop werd mooi en goed ingepakt verzonden

super goed

snel verzonden en erg mooi verpakt, ondanks dat het geen cadeautje was.

Geweldig!!!!

Ik ben meer dan tevreden. Heel mooi ingepakt en ziet er erg mooi uit. Ik ben heel blij met mijn kado . Vriendelijke groet , Saskia van nieuwkerk

Goede kwaliteit en snel geregeld

Snelle levering, prachtig verpakt. Zeer tevreden.

Snel geleverd, na verkeerde maat besteld te hebben en contact erg snel de juiste maat ontvangen. Top service!

heel mooi verzorgd pakketje.

heel mooi en verzorgd pakketje.

Supersnelle levering, prachtig gegraveerd, en ingepakt!

Heel snel geleverd, heel mooi verpakt, zonder extra kosten. Ontzettend blij mijn bestelling hierbgeplaatst te hebben!

geweldig.

helemaal geweldig, de bestelling ging snel en mega goedkoop!

Een tevreden klant

Snel geleverd, goede prijs, en mooie kwaliteit!!!

Zeer vlotte afhandeling

Pakketje nog niet geopend is cadeau Maar de afhandeling tot nu toe zeer vlot verlopen En perfect ingepakt

Heel vezorgd

Prima service.Prachtig ingepakt. Snelle bezorging

Keurig feestelijk verpakt, en ruim op tijd bezorgd

Was erg blij met mijn aankoop. Was al keurig in cadeau papier verpakt

Geweldige online gepersonaliseerde bestelprocedure

Snelle service, flexibel voor gepersonaliseerde wensen, prachtige kwaliteit producten en mooie inpakservice (mooi inpakpapier incl handgeschreven kaartje!)

Perfect, snel geleverd, mooi product en feestelijk verpakt.

Wij hebben eerder een bijtring besteld voor onze eerstgeboren kleinzoon met goede ervaring, vandaar dat we er nu twee hebben besteld. Een voor onze nieuwe kleinzoon Diaz, die 25 januari 2022 is geboren en, door omstandigheden, nogmaals een voor onze kleinzoon die in 2017 werd geboren. Mochten er in de toekomst nog meer kleinkinderen geboren worden, zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Aan het verzoek om extra foto's werd snel aan voldaan. De levering geschiedde nauwkeurig en snel. De aankoop was keurig verpakt en zelfs opgestuurd met een klein aangenaam cadeautje erbij.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC