Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Aan het verzoek om extra foto's werd snel aan voldaan. De levering geschiedde nauwkeurig en snel. De aankoop was keurig verpakt en zelfs opgestuurd met een klein aangenaam cadeautje erbij.

Het pakje kwam op tijd en was prachtig ingepakt

Snelle en leuke service

Zelfde dag werd de bestelling nog verzonden en de volgende dag geleverd. Sieraad was (zonder aan te vinken) leuk ingepakt.

Boven mijn verwachting

We hadden op korte termijn een cadeau nodig voor een collega die bevalen was van een dochtertje. Al snel bij deze site aangekomen en een mooi gepersonaliseerd cadeau besteld. Deze werd de volgende dag, prachtig ingepakt, al afgeleverd. Helemaal blij mee. Echt een zaak die waar levert voor zijn geld en doet (net even wat meer) wat afgesproken is. Dank voor deze prettige ervaring.

Product is inclusief graveren heel snel bezorgd.

Ik ben heel blij met mijn aankoop, het is precies wat ik ervan gedacht had!

Fantastische locatie en winkel !

Geweldig goed geholpen door Michel. Heel mooie winkel en locatie . Ik kom zeker terug !

Snelle en goede aflevering.

Bestelling was keurig verpakt en als cadeautje versierd.

Mooi collier , voldoet aan mijn verwachting.

Heel fijne webshop, met snelle communicatie, cadeau mooi ingepakt en beschermd verstuurd, zou er zo weer bestellen . A.Holleman

Veel keus

Veel keus snel bezorgd

Heel mooi zag het er uit

Heel nettjes verzorgd in gepakt

Prachtige oorbellen, mooi ingepakt.

Mooie oorbellen, snel verstuurd. Mooi ingepakt.

Zeer prettige site. Snelle afhandeling. Snelle levering. Zeer netjes ingepakt. Keurig hand geschreven kaartje. Zeer netjes allemaal!

Weer heel tevreden over resultaat!

Snel en betrouwbaar.

Snelle levering, prachtig verpakt. Zeer tevreden.

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Deze mensen stralen liefde voor het vak uit! Aandacht voor de klant en mooie producten.

Een prachtige winkel

Wat een prachtige winkel en wat een klantvriendelijke ontvangst. Konden prachtig zilvermijnen, precies wat wending hadden om onze verzameling aan te vullen.

Mooi

Ben zeer tevreden

Snel bezorgd en prachtig ingepakt

De gegraveerde ringen die ik heb besteld zijn binnen 1 werkdag verstuurd en waren prachtig met de hand ingepakt in mooi cadeaupapier met prachtige strikjes. De gravure is prachtig geworden en de ringen zijn van top kwaliteit.

Super service! Erg tevreden!

Mooi ingepakt! Alles top!

Goede snelle service, mooi verpakt echt een cadeautje voor je zelf.

Geweldig!

Zelden heb ik een bestelling ontvangen die zo zorgvuldig ,liefdevol en mooi werd verpakt!! Heel erg fijn dat Zilver.nl de gratis cadeaupapier keuze biedt, met ook nog eens uitgebreide keuze van echt smaakvol cadeaupapier. Daarbij het (smaakvolle!) gratis kaartje met tekst optie… Geen ander woord voor het online kopen bij Zilver.nl dan: Geweldig! Het zilveren kinderbestekje is prachtig en heel erg mooi gegraveerd! Hartelijk dank hiervoor! Mevr. G. Leopold

Goede service, netjes gegraveerd.

Verkeerd artikel ontvangen

Wel prachtig verpakt maar helaas niet het artikel wat ik heb besteld. Ik heb nl niet gekozen voor bicolor … bovendien is het glimmend en ik wil graag de matte uitvoering

Mooi! En snel geleverd!!

Perfect. Snel geleverd en mooi verpakt

Binnen 24 uur geleverd en het sieraad was heel mooi verpakt. Prima keuze!

Zeer netjes

Heel netjes geleverd en super strak ingepakt

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC