Gewoon top!!!!

Prachtig zilver, prima verpakt en uitstekend bezorgd.

Perfect zoveel zorg besteed aan pakje.

Cadeautje!

Mijn bestelling kwam super mooi ingepakt aan, in een stevige buiten verpakking waardoor alles in perfecte staat asn kwam. Top service!

Super snel geleverd

Dinsdag einde van de dag besteld. Was op donderdag geleverd ondanks de drukte van de kerst. Ik ben super blij dat het zo snel geleverd is. Nu nog wachten op de kerst dan me kado uitpakken. Kan ik eindelijk weer de medaillon weer dragen van mij inmenso. Mijn ketting was kapot gegaan en eindelijk een mooie gevonden.

Waren alle webshops maar zo

Afgelopen week een gelegenheidslepel besteld bij Zilver.nl. Het bestellen op de website ging makkelijk en snel. Vlak daarna werd via de mail contact opgenomen over de gravering inclusief 2 duidelijke voorbeelden. De dag erna is de lepel op de post gedaan en een dag later was hij in huis. Tot onze verrassing zat er een Toblerone in de doos en was de lepel prachtig ingepakt. Zonde dat de lepel voor onszelf is; ik had hem zo cadeau kunnen doen. Tevens prachtig gegraveerd. Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak .

Heel goed.

De keuze op de website is groot. De foto's geven goed weer hoe het item eruit ziet. Met de beschrijving met maten erbij, vergis je je niet snel in de werkelijke grootte van een sieraad. De service is heel goed. Vragen worden snel beantwoord en oplossingen geboden. Ook worden de bestelde zaken snel verzonden en heel leuk ingepakt. Je ontvangt echt een kadootje.

Alert

Prima website en snelle levering. Ik heb hier al diverse keren aanvullingen op mijn bestek gekocht.

Een punt van verbetering vind ik de verpakking. Het bestelde visdiencouvert werd in een veel te grote doos bezorgd met daarbij ook nog diverse tijdschriften waar ik geen behoefte aan heb. In kader van duurzaamheid zou ik graag zien dat de verpakking tot het minimaal functionele wordt terug gebracht.

Adequaat, correct, vriendelijk, snel, hele goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer behulpzaam via de live-chat van de web-winkel.

Prachtige kwaliteit

Mooie sieraden voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Mooie zware kandelaar

Tevreden over produkt. Voldoet aan verwachtingen.

Super service

Mijn armband van Coeur de Lion was te klein, contact gezocht en ze sturen gelijk een verlengstuk op. Dat vind ik superservice

Mooie sieraden en goede service

Mooie sieraden en goede service

Snelle en verzorgde verzending!

Snelle en verzorgde verzending!

Mooie producten en vriendelijke mensen

Heel vriendelijk geholpen in de winkel, ik kom hier zeker nog een keer terug!

Prima webshop

overzichtelijke webshop en producten worden mooi ingepakt ook als ze minder duur zijn. Klasse!

Super en snelle service.

Prima service. Keurig verpakt en snel afgeleverd

Mooi ingepakt en snel verstuurd!

Heel mooi verzorgd pakje ontvangen

Ik bestel niet graag sieraden online maar bij Zilver is het allemaal mooi verzorgd en ik zal zeker een volgende keer weer bij Zilver gaan shoppen.

vriendelijk en terzake kundig

goede afspraken en alles prima nagekomen.

Snelle levering.

Hoge score! Met warme dank en grote waardering!

Hoge score! met warme dank en grote waardering!

Top! Top! Top!

Al meerdere keren een kraamcadeau via Zilver.nl besteld. Topservice en topproducten!

prompte communicatie, snelle levering, prachtige verpakking

heel tevreden met de hele ervaring

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC