TOP!

Super snel en goed!

Goede prijs, keurig verzorgd

Concurrerende prijs, snelle levering, artikel goed verpakt en keurig in cadeaupapier ontvangen volgens afspraak. Gewoon uitstekend.

Super vriendelijk en super service

Zo leuk hoe het als cadeautje ingepakt wordt en dan ook nog wat lekkers erbij. Heel verrassend.

zeer snelle service..nog niet open gemaakt want baby is er nog niet

voor nu topp

Geweldig mooi!

Snelle levering, erg mooi ingepakt en het product ziet er prachtig uit!

Goede ervaring met snelle levering. Heb bij de bestelling al een bon gekregen met 5% Korting opvolgende bestelling. Dank daarvoor.

Heel goede kwaliteit en gravering heel netjes.

We wilden een speciale afbeelding en tekst gegraveerd hebben en dit is heel precies en netjes gedaan. Er werd ook meegedacht hoe of wat. Daarbij bijzonder mooi ingepakt!

Perfect professionele en klantvriendelijke service

We bestelden voor onze vereniging voor de tweede keer een zilveren dienblad met inscriptie . Alles werd keurig opgevolgd en snel bezorgd. De vorige gegevens werden ook bewaard wat ons het bestellen eenvoudiger maakte. Leuk om in de verpakking als extraatje nostalgische koetjesrepen te vinden !

Fijn personeel mooi verpakt,en snelle levering

Vriendelijk personeel,goede service, heel mooie verpakking,en snelle levering. Ook heel fijn dat het aangetekend verzonden wordt. Echt een aanrader om daar je product te bestellen.

Veel keus, mooi verpakt.

Veel keus, mooi verpakt. Snelle verzending. Helaas worden er verzendkostenberekend, dat is bij de concurrent niet. Anders waren het 5 sterren geworden.

Zo goed verpakt, koetjesreep erbij, . Alsof jullie het cadeautje zelf willen afleveren. Met liefde verzorgd. Vriendelijk dank hiervoor. Tot de volgende aankoop groet; Herman Huiskamp

Prachtige sieraden en zo mooi verpakt. Geweldige service en ontzettend aardig personeel. Deze winkel is absoluut een aanrader.

Zeer positief

Snelle levering. Mooi ingepakt. Top

Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering en mooi verpakt

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop,en ik vind dat de bestelling en bezorging niet beter kon. Ik raad mensen echt aan,als ze iets moois willen bestellen,voor zich zelf of voor cadeau te geven ,echt bij zilver.nl moeten bestellen,prachtig verpakt,en geweldig om te geven of te ontvangen. Ik wil zilver.nl dan ook hartelijk bedanken,en aan iedereen aanraden. Hartelijke groeten Ronie Laman.

Zeer klantvriendelijk

Snelle reacties. Goede oplossing

Zere goede ervaring

Goede dienstverlening en zeer professioneel

Uitstekend !

Een uiterst vlotte en snelle levering. Alles was tiptop in orde. Zeker een aanrader !

Wat een mooie winkel-website voor zilver en meer...

Mijn ervaring is prima, het totaal aan mooie sieraden waar je -als in een winkel- door heen kunt surfen is heel fijn. Geen medewerkers die nauwlettend naar je kijken of je niet "per ongeluk" iets in je zak steekt, helaas is dat tegenwoordig noodzaak. In de webshop heb je dat niet, heerlijk vergelijken en kijken wat mooi is cq gewenst is. En Zilver.nl is ook meewerkend als er eens iets niet naar je zin is. Ruilen/retourneren, het gaat allemaal soepel. Mooi is ook dat er met opbouwende korting wordt gewerkt, als je vaker wilt bestellen dan wordt je trouw aan deze winkel beloond. Fijn!

kwaliteit en betrouwbaar

ik ben al jaren klant van Zilver en zeer tevreden over de geleverde goederen. Het is ook altijd mooi ingepakt met een kleine attentie erbij.

Super!!

Geweldig het was gewoon een feestje om te zien hoe alles was verpakt ik voelde mij opnieuw jarig! En heel blij met mijn aankoop en ben nu zeker een vaste klant bij Zilver.nl Met vriendelijke groet, B.de Leeuw

Snel geleverd duidelijke uitleg en mooi cadeauverpakking

Super blij met deze ring!

De bestelling was vrij snel binnen en de ring is prachtig!

Heel snel je order binnen

Ik had gisteren een siraad besteld, en nu Lweer binnen. Heel zorgvuldig verpakt.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC