Kunnen een aantal internet bedrijven een voorbeeld aannemen

2 mooie glazen besteld en ze zijn super top ingepakt! Ik kreeg een mailtje over hoe ze zijn ingepakt, en er is veel aandacht aan besteed. Zelf had ik er nog voor gekozen om het mooi in te laten pakken met cadeau papier en dat had niemand beter kunnen doen!

Geweldig gelukt

Ik vond de service geweldig. Keurig op tijd. Mooie boekenlegger. Blij mee. Ook Jentle was heel erg aardig. Kortom heel tevreden

Prettig contact en zeer snelle en correcte afhandeling.

Diverse artikelen op de website besteld in de loop de jaren. Arriveerde altijd per ommegaande, ook als het cadeau voor een ander adres betrof. Altijd leuk in kado-verpakking. Onlangs iets wat ikzelf kado gekregen had geretourneerd om te ruilen, ging ook heel soepel.

Uitstekende service

Utstekend

Nette verkoper

AAA+

Uitstekende service.

Ik heb telefonisch kontakt gezocht. En ben uitstekend geholpen. Ik zal zeker opnieuw op deze manier mijn bestelling doen in de toekomst.

In één zin is te weinig!

Onze ervaring is meer dan top! Super mooi product héél héél erg mooi gegraveerd en het cadeautje was heel mooi ingepakt.

Supergoed

Mooie wijnkoeler besteld…Alles snel geregeld ..en heel mooi….Gegraveerd… en prachtig ingepakt .. super blij mee!

top!

Binnen een halve dag bezorgd, mooi ingepakt met een strik in een stevig doosje.

Zeer tevreden over snelle bezorging en verpakking

Zeer tevreden over snelle bezorging en verpakking

Zilver.nl levert altijd kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb hier vaker besteld en altijd dik tevreden. Correcte en snelle levering. Kado word mooi ingepakt. De website is overzichtelijk en heeft altijd wel weer iets verassends

Prima verzorgd, redelijke prijs

Ze hadden een mooie aanvulling beschikbaar op ons zilver bestek. Direct besteld en de volgende dag in mooie verpakking thuis.

Uitgebreide collectie, doen wat ze beloven en een uitstekende en snelle service

Het bestellen van mijn kraamcadeau, een verzilverde rammelaar, ging super vlot en voordat je het weet heb je het artikel in huis. Mooi gegraveerd en op professionele wijze ingepakt. Uitstekende service dus en een schitterend en blijvend cadeau waar het kersverse ouderpaar heel blij mee is!

Product voldeed buitengewoon aan mijn verwachting.

Mooi ingepakt als kadootje verzonden, product voldeed buitengewoon aan de volmachten. Bovendien nog een extra leuke verrassing in de doos...!

Een hele fijne shop.

vind het prettig om op jullie site te kijken.prachtige sieraden.Erg mooi.

Goede service, mooie artikelen en prachtig ingepakt

Zeer goede ervaringen met zilver.nl

Goede en snelle service

Bestelling heel mooi, met zorg en aandacht ingepakt en verzonden.

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt

Geweldige service, ben súper tevreden

Mooie kwaliteit oorbedels, helemaal top.

Goede snelle goede service

uitstekend

Bestelling geplaatst en heb niet lang moeten wachten,zeer goede service,een aanrader voor iedereen

Keurig verpakt, en ook nog een leuke attentie voor de besteller, word zeer gewaardeerd.

Gewoon super

Product is mooi gegraveerd en erg snelle verzending. Laten inpakken en was helemaal top. Grote aanrader.

Snel en goed!

Mijn levering was de andere dag al in huis. Mooi verpakt.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC