Schitterend

Doen wat er beloofd is, is voor mij van grote waarde!

Product snel en goed verpakt geleverd en voldoet 100% aan de verwachtingen

Degelijke halssieraad dat online bijna niet te vinden is, de goede omschrijving was ook doorslaggevend voor de aankoop; elegante kadoverpakking.

Snelle service en mooi product, heel blij mee

Zie hierboven

Topservice

Snel bezirgd, leuke aanbiedingen en prachtig ingepakt (gratis) met duidelijk erop wat erin zit.

De ring was heel mooi ingepakt met een kaartje erbij. Wij zijn heel tevreden!!

Leuk cadeau, geweldige service

Leuk cadeau uitgezocht voor een goede prijs. Feestelijk ingepakt door Zilver. Snelle levering, goede informatie hierover.

Zeer blij mee.

De artikelen zijn van mooie kwaliteit, voor een fijne prijs, er is ruime keuze, snel geleverd en heel mooi verpakt.

Vriendelijk aan de telefoon met juiste informatie over de te verwachte levertijd. Ketting feestelijk ingepakt.

Geweldig!!

Wat een super ervaring. Mijn eerste, en zeker niet mijn laatste aankoop. Prachtige hangers. Het pakket goed ingepakt. De hangers zijn zo mooi ingepakt, nog nooit zo moois mogen uitpakken. Dank je wel dames!!

Leuk ingepakt met handgeschreven kaartje erbij

Dat geef je graag als cadeautje!

Zeer terecht

Nette en snelle service, komen afspraken na

De bestelde bijtring werd mooi gegraveerd en leuk verpakt, en volgens verwachtte tijdlijn verzonden. Blij mee.

Fijne levering en snel

Het pakket is prima afgeleverd en prachtig ingepakt met een kaartje. Prima service!!

prima en snel

zeer snel geleverd

Zeer goede ervaring na bestellen. Cadeau netjes ingepakt ontvangen met een leuke attentie daarbij.

Mooi halssnoer gekocht. Er is veel keuze. ‘s Anderendaags al bezorgd. Ik heb met spijt het mooie pakje geopend, maar ja, ik moest toch even controleren. Bedankt

Reageren vlot, mooi product

Het product is zoals op de website omschreven. Er leek wat mis te gaan met de verzending, daar stelde ik een paar vragen over Die werden vlot beantwoord. De beantwoording was niet helemaal wat je er van verwacht, anders hadden ze vijf sterren gehad. Overigens verliep de zending achteraf wel goed.

Fijne winkel ook online

Heb een mooie armband van Zinzi besteld. Vooraf had ik een vraagje over de sluiting. Werd netjes op de hoogte gebracht en heb toen besteld. Vriendelijk en snel geleverd. Leuk ingepakt ben blij met mijn armband. Ga zeker keer langs in de winkel. Goed gevoel.

Uitstekende service!

Bij aankoop van een ring een zeer goede aanbeveling wat betreft maat.

Ontzettend mooi ingepakt met leuke boekjes erbij!

Ik had een cadeautje voor mijn vriendin alvast voor de kerst gekocht,(En alvast gegeven want ze gaat op vakantie). Het overtrof mijn verwachtingen! Zo ontzettend mooi ingepakt en leuke folderboekjes erbij. Echt top! Ook heel snel geleverd. En een leuke prijs ook nog! Ik bestel hier zeker weten nog een keer!

Correct,snel en een heel mooi artikel

Het zilveren foto lijstje wat ik besteld had ziet er fantastisch uit mooi verpakt. Zeer snel verzonden. En correct afgehandeld. Top

Mooie zaak, zeer klantvriendelijk

Zilver verkoopt schoonheid en kwaliteit en doet dat op uitermate prettige wijze. Je voelt je er als klant nog ouderwets koning.

Een genot om zulke pakjes te krijgen

Levering prima verlopen . De juwelen zijn schitterend ingepakt En dan nog een leuke attentie erbij. Tip: indien meerdere onderdelen zijn besteld s.v.p.: direct aan de klant de keuze vragen of een deel direct geleverd moet worden en het niet op voorraad zijnde onderdeel later kan worden opgestuurd of dat gewacht kan worden tot alles binnen is en hoe lang dit dan # duurt.

Snel geleverd en mooi ingepakt.

De duidelijke website met goed zoek mogelijkheden heeft mij geholpen om een paar oorbellen uit te zoeken. Qua prijs vergelijkbaar met veel andere juweliers. De verpakking in een mooi papier kon bij het bestellen worden opgegeven. Dat kost niks extra’s. En die verpakking was zeer goed met leuke strik. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC