Mooi product

Uitgebreide website met veel keus. Snelle levering en mooi verpakt

Super mooi ingepakt!

Snelle levering van een geboorte-rammelaar met garvering, super mooi ingepakt met kaartje en handgeschreven tekst. Ook nog een slabbetje erbij als bedankje voor de bestelling, super lief en wat een lief gebaar!

Goede, snelle service met een persoonlijk tintje!

Heb voor het eerst bij deze juwelier iets besteld. Je kon aangeven of je je product wilde laten inpakken, evt. met kaartje. Kreeg de hanger zo mooi en leuk verpakt in een bijpassend doosje. Was dus écht een cadeautje om uit te pakken. Verder snelle en goede service!

Volgens afspraak bezorgd en prachtig verpakt

Ik kan het product nog niet beoordelen. Zo mooi ingepakt. Dat blijft een verrassing voor 11 maart.

Uitstekend en snelle service

Het hele proces van bestellen tot afleveren is zoals je het verwacht, zonder ´haperingen´. Ondanks dat geen speciale ´feest´verpakkingen was aangevinkt, was het uitermate mooi, strak en netjes ingepakt, incl. een kleine verassing.

Prachtig product

Mooi product, snelle levering

Wat een feestje!

Woensdag in de insta live iets besteld. Donderdagochtend een betaallinkje en bestelbevestiging, vrijdag geleverd. De oorbellen zijn zorgvuldig verpakt en ingepakt en voor verzending netjes in een goed dichtgeplakt doosje. Oorbellen zijn precies zoals getoond en van hele mooie kwaliteit.

Vriendelijk en servicegericht

Vriendelijk mesen en ze denken met je mee.

Ik had per ongeluk aangegeven dat ik mijn bestelling wilde ophalen in de winkel (een zilveren tandenfee-doosje). Ik dacht dat mijn pakketje geleverd zou worden. Mijn fout! Toen ik hen opbelde, kreeg ik een lieve mevrouw aan de lijn die meteen mijn bestelling op de post heeft gedaan. De volgende dag ontving ik mijn bestelling en opende het (het was een cadeautje voor mijn nichtje). Het zag er fantastisch uit. Wat was het mooi ingepakt. Mijn man zei: "Dat noemen we nou liefde hebben voor het vak. Dat mensen zo klantgericht zijn, zie je maar zelden. Ze krijgen van ons echt een dikke pluim! Blijf vooral zo doorgaan!

Perfect geregeld.

Wauw, dat uitpakken was echt een feestje. Heel erg netjes verzorgd.

Een fantastisch cadeau!

Prachtige pen, mooie gravering en feestelijk verpakt.

Snel en goed

Levering zou +/- een week duren, maar was er al binnen 3 dagen.. netjes ingepakt en een extra cadeautje erbij

Snel en keurig verpakt geleverd

Prima geheel naar wens alles afgehandeld

Mooie sieraden en fijne service

Sieraden zijn heel mooi, goede prijs, vriendelijke en snelle service. Mooi verpakt, echt een cadeautje! En super snel verzonden. Heel erg blij met mijn aankoop, ik zal hier zeker nogmaals shoppen.

Betrouwbaar

Voor het eerst besteld duur item maar alles was zoals je eigenlijk verwacht maar zilver maakt het waar

Super tevreden

Prachtige zilveren armband met lapis lazuli. Uitgebreide betaalmethoden en snel geleverd.

Snel en goed

Voldoet precies aan de beschrijving, heel mooi en zorgvuldig verpakt. Snelle bezorging. Kortom helemaal tevreden.

wat een mooi cadeau voor mijn kleinzoon. en hoe mooi hebben jullie dit ingepakt. krijgen over een 7 maanden weer een kleinkind en gaan zeker weer een mooi kraamcadeau bestellen bij jullie. ook heel erg bedankt voor het leuke boekje erbij. Marian de Kruijf.

Perfect!!!

Prachtige sieraden! De sieraden waren zeer zorgvuldig verpakt. Ook de verpakking zag er schitterend uit: als cadeautjes met een hoofdletter! Ik ben zéér tevreden!!

Mooie collectie zilveren rammelaars.

Heel blij mee! Vlot bezorgd, heel stijlvol ingepakt.

Product was niet goed, miste een steentje

Communicatie is erg goed, ga het terugsturen, dus hoop snel mijn geld terug te krijgen. dus moet ik dat nog even afwachten, dus te vroeg voor een oordeel.

super goed!

Ontzettend snelle levering en met heel veel liefde en mooi verpakt! Oorbellen ook erg mooi! Heel blij met mijn aankoop bij zilver.nl

Heel tevreden !

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij jullie. Pakje supersnel geleverd en met veel zorg ingepakt. De oorbellen zijn nog mooier dan ik mij kon voorstellen. Ik ben er heel erg blij mee. Ik ga zeker mijn volgende bestellingen bij jullie doen. Bedankt.

Mooi verpakt en mooi product. Makkelijk bereikbaar voor vragen. Gewoon heel goed.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.