fantastisch

Hebben voor onze 4 kleinkinderen in de loop der jaren een prachtig zilveren bestek gekocht. Iedere keer verbaasde het ons weer hoe het prachtig ingepakt en gegrafeerd bij ons thuis werd bezorgd. De oudste is inmiddels 12 jaar! Nu voor mijn vriendin een armband van Coeur de Lion besteld. Deze werd vanavond thuisbezorgd. Ook hiervan is weer een prachtig cadeautje gemaakt, het pakje op zichzelf is al een feestje. Dit wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Mijn complimenten voor jullie.

Bijzonder tevreden. Prima kwaliteit, mooie prijs en goede communicatie

het bedrijf is heel servicegericht en levert hoogwaardige kwaliteit tegen een mooie prijs.

Mooi optijd

Super mooie spaarpot

Tevreden

Super behandeld

snelle service

vlug besteld en erg mooi ingepakt

Mooi cadeau en zeer prettig geholpen

Het was best lastig om het cadeau digitaal uit te zoeken, maar het werd mede dankzij de mooie gravering, echt een mooi cadeau. Ik werd ook heel prettig en snel geholpen met mijn vragen. Verder was de winkel zelf ook echt prachtig!!! Wat een keuze en wat een mooie artikelen.

Fijnzinnig ingepakt

Snel en effectief

Uitstekende service

Ik heb mijn bestelling op maandag gedaan, woensdag heb ik mijn bestelling ontvangen, mooi verpakt in cadeaupapier met bloempje. Ook zat er een busje nagellak bij als leuk extraatje. Top.

Grandioos

Een heel mooie ie armband

Super correct bedrijf, doen wat ze beloven.

Super correct bedrijf, doen wat ze beloven.

Prima website. Snelle bezorging en een prachtige verpakking, kortom een echte aanrader

Blije ouders

Geslaagd!

Snel afgehandeld en heel leuk verpakt Heel tevreden

Voldoende tot goed

Een man nagellak kado doen en een boekje damessiertaden ind ik heel apart. Dat is direct in de prullenbak gegooid. Volgende keer op website mogelijkheid laten om die geschenken te verwijderen in kader van onze afvalmaatschappij/ duurzaamheid.

Uitstekend.

Mijn bestelling werd op tijd en mooi en goed verpakt afgeleverd.

Zeer content

Blij met mijn zilveren armband maar ook met de snelle en verzorgde levering via Zilver.nl

Snel en heel verzorgd!

Tot volle tevredenheid!

Super goede, snelle en meedenkende service

Ik belde op maandag naar de winkel ivm een ring die ik wilde bestellen. Op de site stond 2a3 weken levertijd. Tijdens mijn gesprek ik er contact opgenomen .et de leverancier en kreeg ik de ring op vrijdag via de postbode. Het doosje was supermooi ingepakt. 10 met een griffel.

Prachtige sieraden gekocht van Coeur de Lion

Ik had op de valreep mijn sieraden besteld die ik mee moest nemen naar Italië. De volgende dag werden ze bezorgd. Op tijd voor mijn reis naar Italië, en wat waren ze mooi verpakt! Daar was echt zorg en aandacht aan besteed. Mocht ik weer iets ‘nodig’ hebben zijn jullie de eerste keus! Nogmaals hartelijk dank! Aletta

Snel, accuraat,goede informatie.

Prima service!

Mooi product, leuk verpakt en snel verzonden

Goede informatie, veel keuze en n die verpakkingsservice is in één woord top.

Wederom fantastisch!

Kraamcadeau besteld en het is wederom fantastisch verzorgd. Mooi ingepakt, kaartje (door Zilver) handgeschreven en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Prettig contact en heel klantgericht

Na een goed telefoongesprek over een niet voorraad zijnd artikel werd ik enige dagen later geïnformeerd dat het was binnengekomen. Dat was heel fijn omdat het ging om cadeaus die ik snel daarna wilde geven. Ik ben zeer tevreden!

Super mooie ervaring

Een prachtig sieraad. Super mooi ontwerp en het overtreft mijn verwachting !!

Mooi sieraad, snelle levering

Prima communicatie, mooi sieraad. Feestelijk ingepakt en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij xit.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.