Top! Top! Top!

Al meerdere keren een kraamcadeau via Zilver.nl besteld. Topservice en topproducten!

prompte communicatie, snelle levering, prachtige verpakking

heel tevreden met de hele ervaring

Mooie sieraden. Snelle service

Moest een ring ruilen, omdat ik zelf verkeerde maat had besteld. Dat ging echt supersnel. Zit ook mooi verpakt. Op verzoek gratis in cadeaupapier!

Zeer verzorgde en snelle kevering

Goede duidelijke website snelle en verzorgde levering

Professioneel en betrouwbaar

Snelle, zeer verzorgde levering met tussentijdse updates.

Mooie sieraden snel geleverd en mooi ingepakt

Mooie sieraden snel geleverd en mooi ingepakt

Snelle afhandeling en heel mooi ingepakt. Dank jullie wel!

De levering ging heel snel en het cadeautje was mooi ingepakt. Tevens de lekkerij was een aanvulling. Het product is met geen pen te beschrijven, wist niet dat de ketting zo mooi zoi zijn. Ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen bij Zilver.nl

Mooie sieraden en snelle levering

Meerdere malen al bij Zilver.nl besteld. Elke keer weer tevreden. Ook de retourprocedure is top en ze denken mee!

Netjes verpakt en snelle verzending. Kan niet beter!

Mooi muziekdoosje. Snelle levering. Het enige minpuntje is dat de graveerletters wel erg klein zijn. Bvd Trees Wouters

Beter dan verwacht, aanbevolen aan mijn vrienden.

blij verast en keurig op tijd en vooral zeer mooi verpakt en een niet verwacht versnaperingetje, daar is maar één woord voor TOP

Snelle levering, grote aanbod.

Mooie producten, snelle levering, goede service

Ik heb 2x een bestelling gedaan bij Zilver.nl en ben hier heel tevreden over. De producten zien er goed uit, worden in een mooie verpakking geleverd en zijn snel in huis. Bij vragen kun je bellen en wordt er gewoon opgenomen, dus geen eindeloze bandjes, onnodige keuze menu's etc. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Goed contact en meedenkend

Meerdere keren via mail en telefoon contact gehad tot het ontwerp naar ons behoren was. Ze dachten vriendelijk mee en stuurden steeds voorbeelden van hoe het eruit zou komen te zien. Toen de gegraveerde geboortebeker binnen 1 dag binnen was waren we zeer tevreden met het resultaat!

Een aanrader

Snelle levering. Heel mooi verpakt. Goede prijs kwaliteit. In eenbwoird geweldig

Keurige afhandeling en leuk ingepakt top

Zal zeker vaker gaan bestellen, mooi ingepakt voor de kerst.

Snelle vlotte levering, duidelijke product info

Prima zelfs feestelijk verpakt komen mijn drie servieskasten vandaag aan! Zo blij dat ik van die vieze oude Keltumdoos van mijn ouders af ben! Goede wijze van opslag. Dank dank!

zeer klantvriendelijke zaak

Had keuze on line uit 3 maten (5,6,7 cm hoog) kandelaars. De winkelier was zo ontzettend vriendelijk om de kandelaars met kaars erin naast elkaar te zetten en een foto door te mailen om het verschil goed te laten zien. De kandelaars waren met zorg ingepakt als luxe kerstgeschenk, inclusief een kerstdoos met chocola als verrassing, heel attent!

Eerste bestelling; meteen naar wens

Bestelde bleek niet op voorraad. Mij werd ongeveer twee weken aangegeven voor nieuwe levering. Dat bleek anderhalve week te zijn. Dat maakte me blij

TOP SERVICE EN KEUZE

EN FANTASTISCH VERPAKT!!

Ik ben zeer tevreden

Ik werd telefonisch keurig te woord gestaan. Ook mijn wens om een vrachtwagen te graveren is geweldig goed gelukt. Ik ben dus zeer tevreden en zal in de toekomst zeker nog een keer gebruik maken van deze Winkel

Uitstekende service

Uitstekende service. Prachtig ingepakt.

Goed bedrijf

Liefdevol ingepakt. Correcte levering en een heel mooi product.

Mooi ingepakt als kado en zeer snel geleverd

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.