Vlotte levering,gezellig contact.

Gezellig kijken naar al het moois op de site. Telefonisch contact is heel vlot en goed. Winkelmand is makkelijk in gebruik

Prima verzorgd

Het sieraad is nog ingepakt dit mag met kerst pas open. Maar hoe het verzonden is kwa verpakking kunnen andere bedrijven nog van leren. Ps chocolade letter is wel op. Haha.

Super snelle levering en heel mooi ingepakt.

Hele fijne ervaring. Snel geleverd en zo mooi ingepakt ben er blij mee.

Super echt aanrader

Super netjes verpakt en leuke attentie erbij . Echt een aanrader voor iedereen.

Derde keer dat wij bestellen Prima service, zeer aan te bevelen

Goede service ..Snelle verzending

Netjes snel verstuurd en mooi ingepakt Precies wat ik besteld had Dank u

Snelle levering en prachtig ingepakt!

Prima ervaring, tevens vlot contact per chat.

Goede en snelle service

Prima ervaring!

Uitstekend!

Perfect advies en mooi ingepakt!

Mooi sieraad en prachtig ingepakt

Echt perfect . De ketting helemaal zoals beschreven en echt geweldig mooi ingepakt

snelle zeer correcte levering, mooi ingepakt

zeer snelle en correcte levering, mooi ingepakt

Meer dan top!!

Super snelle levering! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Heel mooi en met veel zorg ingepakt, ( dit zonder extra kosten) en verpakt! Zilver.nl heeft een prettige site, en een zeer uitgebreid assortiment . Zelf ben ik meer dan tevreden en kan Zilver.nl daarom ook zeer aanbevelen ! Met hartelijke groet, Lilian S. PS.Dank voor de chocolade letter! Leuk!

Mooi, snel, correct, prima service

Mooi, snel, correct, prima service

Wat leuk om zo een pakketjes binnen te krijgen!

Ik heb bij jullie een cadeautje besteld voor mijn moeder voor sinterklaas, ten eerste hoe het ingepakt was echt wauw! Super mooi je ziet echt dat er tijd in is gestoken. Top verpakt en netjes optijd afgeleverd!

Ik ben zeer tevreden met de aangeleverde messen Het was volgens mijn wens en de verpakking was verrassend mooi gedaan

Duidelijke website, Mooie keuze uit cadeau verpakking en een supersnelle levering !!

Klantvriendelijk, uitstekende service, mooie kwaliteit, in één woord TOP!

Ik raad iedereen aan om bij dit bedrijf te bestellen. Zoals ik al schreef, zeer klantvriendelijk en service gericht. Fijne communicatie en een schitterend product geleverd. Prachtig. Snelle reactie met de chat en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Super het is dat je geen 6 sterren kunt geven

Product was prachtig zeer mooi en met zorg ingepakt met nog een extra presentje hier is veel tijd en aandacht aan gegeven

betrouwbaar !

betrouwbaar !

Heel blij mee, snelle bezorging,goed verzorgd.

Heel blij mee, snelle bezorging,goed verzorgd.

Hele fijne service

Hele fijne bejegening en goede service. Prachtig ingepakt en snelle verzending.

Fantastisch!!Snelle service en een feest om uit te pakken!

Uw zaak was mij aanbevolen door juwelier Ronald Loonstra in Maastricht( voorheen Naber), waar ik in het verleden mijn Lapponia sierraden kocht. Ik ben een groot fan van Bjorn Weckström en heb bijna al zijn zilveren design items. Jammer dat er niet veel meer van te krijgen is. Gelukkig heb ik onder meer nog 1 paar oorbellen bij u weten te bemachtigen van Bjorn Weckström, en de andere van Zoltan Popovits. Een enorme snelle service en een feestje om uit te pakken! Wat een enorme feestelijke verpakking en dat alles in een klein pakketje. Heel erg bedankt, en zeker voor herhaling vatbaar.

Perfecte onderneming

Duidelijke site, perfecte levering. Geleverd zoals beloofd, mooi ingepakt en prachtig artikel.

Super tevreden

De communicatie verliep vlot en goed ook de webshop super handig in gebruik om iets te bestellen, zeer te vrede.

Snelle service, voldoet volledig aan de wens en ook de extra aandacht van cadeaupapier en bijpassend kaartje is net die extra touch.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.