snel, efficient, zorgzaam

De gegraveerde servetring werd snel geleverd, de informatie over de levering was helder, de verpakking was erg verzorgd, inclusief ongevraagde attentie. De ring ziet er prachtig uit.

Prima verzorgde order

Onze ervaring met Zilver.nl is positief, snelle afhandeling order. Jammer dat Post.nl deze snelle afhandeling van Zilver.nl te niet doet.

Behulpzaam & prachtig resultaat

Er is meerdere malen contact geweest rondom gravering. Dit was nette communicatie waarin werd meegedacht om een afbeelding geschikt te maken voor gravering. Het resultaat is er dan ook naar, zelfs nog mooier dan de tussentijds ontvangen schets! Het was een cadeau waar de ontvanger erg blij mee was.

Geweldig ingepakt.

Besteld en al snel bleek post.nl niet aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Pas na 6 dagen en diverse telefoontjes eindelijk in huis. Maar het resultaat is geweldig. De sieraden waren precies zo volgens de afbeelding. Heel mooi ingepakt en dat was mooier dan we verwacht hadden.

Geweldige service en prachtige oorbellen

Mijn pakketje werd later bezorgd door post.nl, door de drukte van deze tijd. De klantenservice heeft me constant op de hoogte gehouden wat er aan de hand was met mijn bestelling. Ze hebben zelfs nog contact gezocht met post.nl en mij hierover bericht. Dikke pluim voor de klantenservice en de verpakking van mijn oorbellen, deze zijn prachtig en nu mijn favoriete oorbellen. Ga zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Heel blij met de bestelling

Wij waren aangenaam verrast met de door ons bestelde kraamcadeautjes. De bestelling hadden wij na een dag al in huis. De cadeautjes waren heel mooi verpakt en zaten samen ook nog in een heel mooi baby draagtasje. Bedankt zilver wij zijn heel blij dat wij voor jullie hebben gekozen.

Zeer prettig

Echt alles is gedaan om het de klant, vanaf het eerste moment op de website tot en met het uitpakken van de zending, naar de zin te maken. Verder ook nog snel en duidelijk. Wat ze beloven, bijv. een netjes ingepakte bestelling, wordt waar gemaakt. Klasse. Zeer tevreden.

Geweldig goed verzorgde levering.

Ik had iets besteld via een keurige, duidelijke website. Toen het pakje binnenkwam kreeg ik een feestelijk gevoel, zo mooi ingepakt. Ook nog eens een tablet chocola erbij....wat een gelukzalig gevoel, puur verwennerij.

Mooi verpakt cadeautje

Ik heb het laten verpakken met een kaartje en het zag er heel chique uit. Ook de extra's die in de doos meegestuurd waren was een leuke verrassing.

Top geregeld.

Ik hou van dit soort websites. Alles is overzichtelijk, geen gedoe en snelle betaling en levering. Goede service en perfect afgeleverd!

uistekende en ultrasnelle uitvoering en levering.

Zeer goede kwaliteit van graveerwerk. De graveur stuurt vooraf een ontwerp en voert onmiddellijk de gevraagde aanpassingen uit. Uiterst snelle communicatie, uitvoering en levering. Goed en milieuvriendelijk verpakt met een fijne attentie. zeer tevreden !

mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is heel goed, het zag er heel mooi uit. Het was voor een cadeau en het was leuk ingepakt.

Voldoet meer dan volledig aan de verwachtingen.

Alle afspraken zijn nagekomen. Perfect verpakt en snel en veilig afgeleverd.

Hele fijne koopbeleving

Geweldig. Prachtig mooi ingepakt

Het cadeau netjes verzorgt en verpakt

Veel aandacht voor het inpakken van het cadeautje.

Alles perfect

Hele aardige, vriendelijke mensen. Fijn geholpen. Pakje keurig, stevig en zorgvuldig verpakt. Zo netjes en mooi. Er zat zelfs een lekkere chocoladereep bij. Ik zal zeker weer bij zilver.nl bestellen. Vertrouwd!

Ik heb al meerdere keren een product gekocht bij Zilver, soms gegraveerd. De collectie is groot, de service is uitstekend en de snelheid van bezorgen is ongekend. Extra dient vermeld te worden dat er tijdens je bezoek aan de site direct persoonlijke en hartelijke assistentie beschikbaar is. Perfect adres om snel en veilig een persoonlijk cadeautje (met kaartje) te laten bezorgen (of op te halen).

erg leuk dat het cadeau zo mooi was ingepakt, met een mooie grote strik! verder zat het deugdelijk verpakt in de omdoos zodat het onbeschadigd is aangekomen. goede service en levering van een mooi product

Mooi sieraad en zeer luxe verpakt.

Keurig, feestelijk verpakt kraamcadeau en snelle service.

Maandag besteld en woensdag al in huis. Leuk en solide cadeau

goede service

Snelle en goede service

Snelle levering en supermooi verpakt.

Mijn bestelling snel ontvangen en mooi ingepakt!

Alleen maar goed, alles was netjes geregeld en verpakt.

Gweldig

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik een mailtje dat er één artikel toch niet op voorraad was en dat deze zo snel mogelijk werd besteld bij de leverancier. Dat vond ik al netjes dat ze dat melden en ook nog met de vraag of ik de andere artikelen gelijk wilde hebben of één of twee dagen wachten totdat de bestelling compleet was. Ik koos voor de complete bestelling. De volgende dag weer een mailtje dat de nabestelling er al was en dat alles opgestuurd zou worden. Vond ik ook al super dat Ursula me daar van op de hoogte hield. En toen kwam de volgende dag de bestelling, nou dat was echt zo leuk, super mooi ingepakt, echt met zorg, en dan nog een extra mapje erbij om je sieraad in te bewaren en nog een nog iets, maar dat zeg ik niet anders is de verrassing eraf!

Mooi product, met aandacht ingepakt en snel geleverd, top!

Snelle levering, mooi gegraveerd en met veel aandacht ingepakt. Ik ben blij!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.