Maandag besteld, woensdag in huis

Goed en snel. Heel mooi ingepakt

Zeer tevreden.

Online een hanger Besteld met letters voor en achter werd prima op tijd geleverd en zag er goed uit met een leuk handgeschreven kaartje

Gewoon alles naar wens.

TOP!!

Als kraamcadeautje heb ik bij zilver.nl een zilveren rammelaar in de vorm van een hart aan een witte bijtring besteld. De naam van de baby kon op het hart gegraveerd worden in schrijfletters. Op een vraag van mij tijdens de bestelling is gereageerd dmv een persoonlijk telefoontje. Het cadeautje werd PRACHTIG ingepakt geleverd en het door mij bestelde kaartje werd met de hand geschreven bijgevoegd. Ook als extraatje zat er een lekkere koekreep bij! Er is zóveel aandacht aan het geheel besteed en ik ga zeker meer gebruik maken van hun site.

Heel goed bevallen.

Was heel mooi ingepakt.

Uitstekende service

Tijdens de bestelling 2x met Yentl geappt, was heel vriendelijk en gaf goed advies. De bestelling snel binnen gekregen en was supermooi ingepakt, daar kan ik mee aankomen. Ik heb het spaarpotje zelf nog niet gezien maar heb er alle vertrouwen in dat het naar tevredenheid zal zijn.

Helemaal geweldig en snel, de hangers zijn prachtig

Ik ben 100% tevreden of misschien nog wel meer dan dat. Helemaal top

Erg goed!

Duidelijke site. De volgende dag al in huis en prachtig ingepakt. Erg blij mee

ALTIJD EEN FEEST

En weer was het een echt verrassings pakket ,hartelijk dank ,heel blij met de aankoop van dit dienblaadje . Tot een volgend keer

super

Precies wat ik verwachtte en ook op tijdig geleverd, perfect dus

Chocolaatjes als blijk van waardering

Snelle levering. Kado's met veel aandacht verzorgd. Geven je het gevoel als klant zeer gewaardeerd te worden.

Perfect aangeleverd

Goede levering, precies als besteld

Groot kwalitatief assortiment met snelle service.

Een cadeau voor mijn vriendin uitgezocht en hier gevonden. Meerdere websites bezocht en zeker in COVID-19 tijden is het lastig om bij een juwelier het assortiment (online als in de winkel) te kunnen bekijken. Hier is alles netjes en vanuit verschillende hoeken te zien. Cadeau gevonden en enkele dagen later thuis ontvangen in een prachtige cadeauverpakking.

Uitstekend!!

Goede kwaliteit, schitterend verpakt, snel bezorgd. Al eerder goede ervaring!!!

Uitstekende service

Super snelle levering!

Geweldige service

Ik bestel al enkele jaren bij zilver.nl. Mooie artikelen; goede service en snelle levering.

Vriendelijk, snelle reacties, mooie producten

Ik had zelf een foutje gemaakt in adres gegevens en daar werd snel en vriendelijk op gereageerd. Dag later pakketje binnen, super mooi ingepakt.

Makkelijk, snel en correct

Keurig ingepakt en bezorgt en bij het open maken is het kadootje ook nog een mooi ingepakt. Super blij mee, erg leuk om te geven.

Leuk om de oorbellen zo mooi verpakt te krijgen

hoffelijk uitstekend en to the point

In de 10 jaar dat ik klant ben altijd prima geholpen goede ervaring nooit teleur gesteld

Super mooi bedrijf! Leuke gevarieerde cadeautje ‘s Vriendelijke mensen! Ik zelf kom graag in de winkel,maar online bestellen is prima omdat het nu niet anders is. Kan het iedereen aanraden!

Super goede ervaring

Goede service. Mooi ingepakt binnen gekregen. Duidelijk op de hoogte gehouden.

Altijd als ik iets bij U bestel ben ik volkomen tevreden!

Toen ik er even niet uitkwam heb ik gebeld en werden mijn problemen onmiddellijk opgelost! Mijn dank hiervoor. Ik heb mezelf net per vergissing uitgeschreven! Dat is dus niet goed! Wil graag in jullie mailing blijven!

Super!!

Heel leuk ingepakt en super leuke onverwachte attentie! Snel geleverd. Mocht ik weer zilver nodig hebben, dan zeker via deze zaak!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.