Kwalitatief, vriendelijk, accuraat, betrouwbaar, smaakvol

Zie boven

Snelle afhandeling

Ik ben super tevreden! De afhandeling was erg snel en het was heel mooi ingepakt; echt een kadootje voor mezelf!!

Alles weer heel goed verzorgd en mooi ingepakt.

Ook deze keer weer een aardigheidje bij de bestelling. Chocolaatjes waren heerlijk. Bedankt

Prachtige producten, goede snelle service

Zilver.nl biedt prachtige, authentieke producten. Het is een betrouwbare partij en biedt goede, snelle service.

Supergoed verzorgd

De levering stagneerde door Postnl. Daar kan Zilver niets aan doen. Het cadeau was prachtig ingepakt met zels wst te snoepen en een kerstkaart erbij. Factuur keurig in plastic. Helemaal goed!

Geweldig goed

Snelle en goed verzorgde verwerking van bestellingen. Direct antwoord op vragen via de e-mail, met als resultaat ongevraagde en gratis toezending van oorbel dopjes. En net dat beetje extra aandacht maakt Zilver.nl tot een prima webshop.

Prima verzorgd

Mooie oorbellen gekocht. Waren ook nog eens heel leuk ingepakt. Vertrouwd bedrijf

heel zorgvuldig, goede aandacht voor de klant, mooie producten

In de drukke kerstperiode met heel veel aandacht en zorgvuldigheid het proces afgehandeld. Persoonlijke aandacht een voorbeeld voor veel organisaties !

Klantgericht bedrijf

Oorbellen mooi ingepakt en nog een leuk presentje er bij.

Goed op de hoogte gehouden van ‘te late levering’

Goed op de hoogte gehouden van te late levering, begrijpelijk door de feestdagen en lock down. Pakket mooi en zorgvuldig ingepakt. Met extra attentie.

Boven verwachting, dus excellent

Goed werk leveren en extra’s.

Snelle levering, mooi verpakt, prachtig product

Snelle levering, mooi verpakt, prachtig product

Verzorgd en professioneel

Overzichtelijke website, ruime keuze en voorraad. Correcte levering met mooie verpakking.

Snelle levering, leuk ingepakt met een aardig kaartje erbij. Aanrader!!!

Prachtig ingepakt!

Pakketje komt keurig verpakt aan. Mijn aankoop heel feestelijk ingepakt. Heel fijn om cadeautjes te bestellen.

Uitstekende ervaring bij zilver.nl

Duidelijke webshop, uitgebreide sortering en snelle correcte levering , verpakt in een doosje waaruit aan de buitenkant niet blijkt dat er sieraden in zitten. Mijn oorbellen waren, zonder dat ik er om gevraagd had heel mooi en feestelijke verpakt. Normaliter zou ik bij de lokale winkel geweest zijn maar nu ben ik toch heel blij met mijn aankoop bij zilver.nl

Heel goede service

Persoonlijk goed geholpen ruime collectie.

prachtig bestek, keurig bezorgd en heerlijk ingepakt!

prachtig bestek, keurig bezorgd en heerlijk ingepakt!

super, super blij mee

Ik was op zoek naar een, voor mij, bijzondere armband. En toen ik deze zag staan in het Zinzi boek was ik direct totaal verliefd/verkocht. Maar een beetje bang dat ie te klein zou zijn, maar het past perfect. Of die voor mijn pols gemaakt is. Dit is een armband die ik dagelijks zal dragen.

Goede producten en snelle levering

Mijn bestelling was binnen een aantal werkdagen in huis. Zelfs vlak voor de feestdagen. Heel mooi ingepakt en in goede staat aangekomen.

Mooi product en prachtig ingepakt

Heel mooie gegraveerde rammelaar en prachtig ingepakt, met een lekkere kerst attentie erbij. Op zich snel verzonden maar door de drukte bij PostNL langer onderweg.

Mooie oorbellen gekocht voor een goede prijs. De aankoop werd snel verzonden en was heel mooi ingepakt. Op e-mail werd snel gereageerd. Al met al uitstekend!

Verrassend verpakt met aandacht voor detail

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van zilver.nl. Vooral de aandacht dat besteed werd aan de verpakking. Zeer netjes en gewaardeerd.

Wat een prachtige kandelaar!!!!! Precies wat ik zocht met een prima prijs!!

Jullie zijn nu een site en klantenservice zoals je altijd wenst. De vrouw in de chat heeft me snel en prima geholpen. Alle lof. Ga vooral zo door!!! Ik zal jullie zeker vaker gaan bezoeken en mooie zilver stukken kopen.

Goed verzorgd

Na een aankoop en registratie in uw webwinkel kreeg ik maar liefst 12 mails in mijn mailbox, waarvan 9 van uw bedrijf en 3 van Post.nl Kan dat wat minder? Dit is echt een overkill

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.