Super snel bezorgd en zeer mooi en netjes verpakt ! Echt een aanrader!

Verrassend!

Verrassend snel en verrassend goed verzorgd ingepakt met als bonus verrassing een kinderboekje. Een verrassend goede ervaring!

goede website, mooi aanbod en prima service, snel en goed.

Het is goed geregeld bij Zilver, ze zijn snel, communiceren goed en houden zich aan afspraken. Ik had het idee van vrienden, die bevalen deze webwinkel aan en ik zou het zo weer aan iemand anders aanbevelen. We hebben de wijnkoeler niet uirgepakt, hij is zo mooi feestelijk ingepakt, daardoor kunnen we niet zien voordat het door de ontvanger is uitgepakt, dus als er een slordigheidsfoutjes in zitten, dan zien we dat niet, maar ik heb alle vertrouwen in dat het door Zilver goed is afgewerkt.

Snel, goedkoper, service en mooie kadoverpakking!

Voor mijn zoon een armband besteld bij zilver.nl. Goedkoper dan bij anderen. Bij de opmerkingen gevraagd of ze er schakels uit konden halen. Niet verwacht, maar toch gedaan door zilver.nl. Voor mezelf zat er een gratis nagellak bij. Ik had niet gevraagd om kadoverpakking, omdat ik dacht dat dat extra zou kosten. Toch werd de armband in mooie kadoverpakking snel geleverd! Bedankt!

Snelle levering van verfijnde halsketting

Mijn eerste bestelling via deze website: een gouden halsketting voor een bijzondere verjaardag. Ik ontving het de volgende dag al, mooi ingepakt met strikken erbij. Een week later kon ik mijn cadeautje afgeven en het dus ook voor het eerst zelf zien. Het was dun en fijn, erg discreet, zoals ik het ook op de foto's van de website had gezien. En het was mooi. Als er al iets is dat ik jammer vond, is dat de halsketting in goud is, en de sticker op de verpakking zilver.nl is, wat al snel aan een ontvanger de indruk geeft dat het juweel in kwestie verguld is en niet goud.

Zeer vlotte bestelling!

Alles verliep perfect, van order tot thuislevering. Mooi verpakt met de nodige zorg.

Gewoon super

Mooie oorbellen besteld. Zeer mooi verpakt en snel in huis.

Spreken over Zilver is Goud !

Verpakken en snel versturen het is........ perfect . Kwaliteit is zoals de afbeeldingen zijn , goed te beoordelen. Vooral prettig , als je er Antiek zilver bij Zilver.nl aanwerft.

Keurig verzorgd

top

kordaat en snel!!

Heel gebruiksvriendelijk en razendsnel geleverd voor een mooie prijs

Op de site is een goed overzicht van alles wat er te koop wordt aangeboden. De keuze is dan ppk goed te maken en de levering is razendsnel, waardoor gemaakte afspraken kunnen worden nagekomen. Ik raad iedereen aan om hier te winkelen.

Alles prima geleverd en zeer goed verpakt. 10/10

Alles top!

Manchetknopen besteld en deze zijn snel en prachtig in cadeauverpakking aangekomen. Ik ben zeer tevreden.

erg leuk en aardig ingepakt en met kinderboekjes

Vlugge problemlose uiterst korrekte afhandeling. Ook Chat was prompt.

Snelle levering en erg mooi verpakt

Mooi bord voor mijn ouders

We waren een beetje laat met het vinden van een kado voor mijn ouders, en hebben een bord met gravering beteld bij zilver.nl. De bestelling ging vlot, ze namen snel contact me tme op om een proef foto te laten zien, en ik had het twee dagen later in de bus. Erg snel en efficient.

Uitstekende juwelier

Stukken snel ontvangen en van uitstekende staat. Mooie gravering. Top - beter kan niet!

Prachtige juwelen, mooi verpakt, snel verstuurd.

Een aanrader, deze online shop is top. Prachtig zilver, veel keuze, goede prijs kwaliteit. Een geschenk er bovenop plus kortingscode. Zeer, zeer mooie geschenkverpakking, zonder meerkost, super snelle verzending. Verpakt om u tegen te zeggen. Kortom, ik ben super content en zeer aangenaam verrast. Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Mooi product, snelle service!

Kwaliteit van het product is mooi, graveren is goed gedaan en de service is goed en heel snel

Heel mooi

Heel mooi en prachtig ingepakt!!

Geen probleem bij bestellen en snelle levering

Snel, goede status updates, tekenen voor ontvangst. Mooi ingepakt.

Een echte aanrader!

Prachtig cadeautje voor mezelf

Het zilveren fotolijstje voldoet helemaal aan mijn verwachting. Het is bedoeld om een foto van mijn onlangs overleden echtgenote in te plaatsen. Alleen het beste is goed genoeg voor haar.

Goede en snelle service

Duidelijke website met veel keuzes. Na keuze te hebben gemaakt, bestelling geplaatst. Mooie verpakking. Prettig dat er een voorbeeld van het grafeerwerk is bij gedaan! Dan hoef je de cadeauverpakking niet open te maken.

Mijn bestelling was keurig verzorgd en vlug geleverd. PRIMA.

mijn bestelling is vlug geleverd en er is veel zorg aan besteed,dat is erg fijn. HARTEIJK BEDANKT.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC