Mijn bestelling was keurig verzorgd en vlug geleverd. PRIMA.

mijn bestelling is vlug geleverd en er is veel zorg aan besteed,dat is erg fijn. HARTEIJK BEDANKT.

Snelle levering en met veel zorg verwerkte bestelling

Zilveren bestekset met gravering van naam, datum en familiewapen besteld voor onze pas geboren kleinzoon Bestelling heel snel geleverd en na het terug mailen van een graveervoorbeeld ook een prachtig resultaat! Met veel zorg heel mooi ingepakt als kraamcadeau met een handgeschreven felicitatie kaartje en als extraatje een leuk voorlees boekje erbij. Onze dochter en schoonzoon waren heel blij met dit mooi gegraveerde cadeau!

Zeer mooie kwaliteit en een nog betere service!

Bestelling geplaatst. Toen ik deze geleverd kreeg 2 dagen erna, was ik ook zeer aangenaam verrast door jullie manier van inpakken en aanbieden! Top! Van de 5 artikels wou ik 1 artikel omruilen (maat). Retour zeer vlot goedgekeurd en afgehandeld. Ik ga zeker jullie site nog bezoeken en hoogstwaarschijnlijk nog bestellen ook!

Werkelijk prachtig mooie ovale zilveren manchetknopen. Nog mooier dan verwacht. De inscriptie is ook super. Bedankt!

Op tijd & prachtig ingepakt!

De artikelen waren prachtig ingepakt met cadeaupapier en linten met strik eromheen. Met twee extraatjes: nagelgel en een flesje eau de parfum! Snel bezorgd in stevige verpakking.

Super obsługa

Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka. Czego więcej oczekiwać?

Uitstekend!

Mijn gekochte sieraden zijn de volgende dag geleverd, heel mooi ingepakt. En er zat ook nog een cadeautje bij waarvoor mijn dank!

zoals steeds stipte en correcte uitvoering van de bestelling !

De keuzeassortiment is uitgebreid en zeer gevarieerd. Kwalitatieve producten en snelle uitvoering van de bestelling

Geweldig!!

Zoooo blij met mijn oorbellen, die nergens meer verkrijgbaar waren. Wel bij zilver.nl en ook nog eens supersnel bezorgd en schattig ingepakt. Dank!

Mooie oorbellen prachtig ingepakt!

Wat een verrassing dat alles zo mooi was ingepakt. Had geen speciaal kadopapier besteld. Mooi doosje waar alles in opgeborgen kan worden. Duidelijke site mooie juwelen voor elk wat wils. Snel geleverd dank

Mooi ingepakt, goed verzorgd, snel

De bestelling verliep vlot, zoals beloofd de volgende dag in huis (ook in België) en heel mooi ingepakt cadeautje, met zorg aan gewerkt! Top

Zeer mooie ketting en erg mooi ingepakt en snelle levering

Superwinkel snelle service goede producten betrouwbaar

Mooie producten goede service snelle bezorging betrouwbaar

Mooie ringen

Ik had zelf de verkeerde maat besteld, werd heel vriendelijk geholpen, helemaal top!

super

Mijn vrouw is allergisch aan zilver enz... Gelukkig niet aan titanium. Hier kan ze haar smaak vinden en dragen!

Prachtig ingepakt. Zonde om uit te pakken. Haha. Snelle levering.

geweldig

werd bijzonder snel en mooi aantrekkelijk ingepakt bezorgd zodat ik hieromtrent ZEER tevreden ben.

Een heel goede en plezierige service

Perfect verzorgd top

Goede ervaring met meerdere bestellingen. Alle pakketjes overtroffen mijn verwachtingen qua inhoud en service.

Chapeau!

Een fijne website en keurig en snel bezorgd!

Mooie sortering

Goede communicatie en snelle levering

Prima in orde

Prima in orde bedankt!

Super snel geleverd; de volgende dag al in huis. Alles was per stuk prachtig ingepakt met netjes een briefje erop wat er in elk pakje zat. En nog een cadeautje erbij ook. Ik ben erg tevreden!

Buitengewoon snelle en correcte levering

Leuke verpakking waar zorg aan besteed is.

Fantastich aanbod, hele bijzondere stukken!

Veel aparte items van diverse designers. Groot aanbod...voor sommige items moet ik echt wel even sparen! Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Hanneke Render

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC