Verwondering en bewondering.

Met verwondering zag ik hoe mooi en kunstzinnig de juwelen waren ingepakt. En dan de juwelen zaten in een mooi doosje met binnenin dan de juwelen die schitterden in al hun schoonheid. Ik zocht eigenlijk echte antieke juwelen maar zag deze beide die zo mooi waren dat ik ze tocht kocht. De prijs zal ook wel meegespeeld hebben. IK heb er nu één paar oorbellen aan, en draag daarbij een oud zilveren ketting met een steentje, ze passen wonderwel samen. Bewonderen keek ik in de spiegel en zag dat het mooi was. Ik kom zeker nog een kijken naar jullie site Vriendelijke groet, Rita

Betrouwbaar adres en goede kwaliteit

Wederom mooi bestek ontvangen. Ben dik tevreden. En wellicht tot een volgende keer

Uitmuntend

Meer dan tevreden over mijn eerste bestelling bij Zilver.nl Erg snel en vakkundig geholpen via de mail. Mijn bestelling kwam prachtig verpakt mét doos bonbons. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Prachtig cadeau! Snel geleverd en mooi verpakt. Veel dank!

Veel dank voor de goede service!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, super mooi ingepakt

Geweldige service,topproduct!

Zoals altijd. Met zorg behandeld. Super mooie verpakking. Snelle verzending. Raad Zilver aan voor een speciaal kado voor jezelf of om aan iemand te geven.

Zou in de toekomst wel weer iets bestellen

Het assortiment is erg uitgebreid, het bestellen via de website eenvoudig en snel en ook de levering is snel. Mijn oorringen waren veilig verzonden en prachtig ingepakt en ook de kwaliteit is perfect.

Geweldig Goed!!

Heel erg goed, en super snelle service

Prachtig sieraad. Te mooi om uit te pakken. Inpakmateriaal alles gerecycled

verzorgd pakket

vandaag 23/12 is het pakketje (besteld op 19/12) toegekomen op het postpunt NL (ondanks mijn vraag het naar mijn adres te sturen), dit is een minpuntje. Het pakketje zelf is heel mooi ingepakt. Misschien eens overwegen een andere koerierdienst te gebruiken, ik heb in onze buurt al veel klachten gehoord over post.nl.

Mooi kado

Goed zorgvuldig verpakt, kado was mooi verpakt en snel bezorgd.

Prima snel in huis

Heel goed besteld en binnen een dag in huis prachtig ingepakt .!!

Zo n goede service en een mooi pakje van gemaakt

Goed geholpen en prachtig ingepakt!

Zie boven

wat een bijzonder bedrijf

Meteen de volgende dag binnen, en echt als een super mooi kadootje ingepakt echt heel bijzonder!!

Professioneel

Een hel goede helpdesk, geeft goede adviezen

Product heel fraai . Goede communicatie via de chat , levering en verpakking goed verzorgd .

Snel en goed

Zoals beloofd kwam het prachtig ingepakte zilveren muziekdoosje de volgende dag aan. Het doosje zelf is prachtig, het graveerwerk mooi, heel zorgvuldig uitgevoerd.

Snelle levering fantastisch verpakt wat een goede service

Goede service, snelle afwikkeling

Duidelijke website, contact met de klantenservice verliep vlot en goed, bestelling gemaakt, ontvangen en opgehaald bij ophaalpunt van PostNL. Super!

zoals altijd goed verzorgd en mooi verpakt ontvangen.

Eén van mijn adressen waar ik graag bestel is Zilver.nl Ben zelf kleinzoon van Wewer (CW3) uit Schoonhoven en verzamel al jaren familiestukjes, dus ik kijk regelmatig op de site.

Heel netjes en snel geregeld

Heel blij met deze prachtige ring. Duidelijke communicatie en heel snel geleverd.

geweldig mooi verpakt

het was de eerste keer dat ik bestel bij zilver.nl heel goed bevallen en zeer goed verpakt zal er in de toekomst gebruik van maken gr nel offermans

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC