Snelle en goede service, prachtige producten

Mijn ervaringen zijn super. Kan ik zilver.nl aan iedereen aanraden. Heldere website. Mooie spullen. Snelle en goede service.

Heel erg mooi verpakt en snel.

Zeer snel en goed.

Een mooie ring

Zojuist een prachtige occasion ring ontvangen, keurig verpakt, een cadeautje om uit te pakken. En snel verzonden, hartelijk dank!

Correct - vlotte afhandeling - goede communicatie

Stuk zoals beschreven. Tekort vlug aangevuld. Geen opmerkingen.

Snel geleverd, kado mooi ingepakt.

Uitermate goed verzorgd en snel geleverd!

De bestelling is snel en uitermate zorgvuldig verzonden. Mooi ingepakt. We zijn erg tevreden.

zeer goed

Meteen na bestelling al bericht, volgende dag bezorgd. Een vervelend puntje: er staat dat de tekst op het kaartje handgeschreven zou zijn. Ik dacht dus een mooi handschrift, maar het was een erbarmelijke hanenpoot, heb het kaartje dus verwijderd. Aandachtpuntje voor jullie. Verder dik tevreden!

duidelijke site en snelle levering en mooi verpakt

snel, vriendelijke gesprekken, en mooie pakje-verzorgd zoals gezegd aangekregen.

prima alles ok

Ik ben aangenaam verrast door de zorgvuldige en ook persoonlijke service

Zorgvuldig, goede communicatie, goede voorlichting, goede keuze betaling. Graag korting €2.50 voor ontvangen nieuwsbrief verwerken in rekening.

Oooooh ik ben zo blij!

Mijn prachtige zilveren Saturno poezen stelletje en egel ontvangen. Zo mooi verpakt als kado en wat zijn ze prachtig! Ik ben er heel blij mee! Tot de volgende keer!

Super mooi ingepakt en komen hun afspraken na. Ook heel vriendelijk aan de telefoon. Aanrader. Groetjes Carola

Mooi verpakt snel geleverd

Mijn bestelling was prachtig als geschenk ingepakt, een feestje om open te maken. Mooie sieraden. Heel tevreden over de service

Snel, correct, mooi!!

Ik heb mijn bestelling in mooie verpakking gekregen!! Heel blij! Alles is top! Snel, correct!! Een aanrader!!

Fijn dubbele regel voor tekst wat nergens anders is en super snel ontvangen en werkelijk prachtig ingepakt. Complimenten

Bijzonder vriendelijk en klantgericht

Echt mooie producten. Uitstekende service. Hier komen we graag terug!

Blij verrast

Blij verrast door de mooie verpakkingen. En de vlotte levering . Wat leuk zo om te geven en het gouden boekje ook schattig.

Gewoon goed!

Het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Precies zoals wij het bedoelden…cadeau met gegraveerde tekst. Ziet er allemaal zeer verzorgd uit. Mooi als cadeau ingepakt en dag later in huis!

Zeer goed, betaalbaar en snel.

Heldere voorlichting over te kiezen producten, gegarandeerde kwaliteit, nette prijs voor zeer goede producten, updates over status bestelling. Soort bedrijf waar je zaken mee wilt blijven doen vanwege betrouwbaarheid.

Snelle bezorging, veel aandacht aan besteed.

Enorm verrast, zo'n prachtig ingepakt kado voor mijzelf.

Goede en vriendelijke service, prachtige rammelaar ontvangen

Ik heb een zilveren rammelaar besteld voor mijn kleinzoon. Een snelle levering en prachtige rammelaar. Hierdoor ga ik er nu ook 1 bestellen voor mijn kleindochter. Vriendelijk geholpen door iedereen.

Beautiful quality, fast delivery, super happy :)

The silver gourmet chain I ordered was delivered really quickly, beautifully packaged, and the quality is fantastic, even better than I expected. Thank you!

Hele mooie winkel.

Supersnelle service zowel digitaal als fysiek.

Bestelling gaat snel, bij onduidelijkheden wordt contact opgenomen. Product was van goede kwaliteit.

Tevreden

1 Burgemeester Peereboomweg