Snel en heel verzorgd!

Tot volle tevredenheid!

Super goede, snelle en meedenkende service

Ik belde op maandag naar de winkel ivm een ring die ik wilde bestellen. Op de site stond 2a3 weken levertijd. Tijdens mijn gesprek ik er contact opgenomen .et de leverancier en kreeg ik de ring op vrijdag via de postbode. Het doosje was supermooi ingepakt. 10 met een griffel.

Prachtige sieraden gekocht van Coeur de Lion

Ik had op de valreep mijn sieraden besteld die ik mee moest nemen naar Italië. De volgende dag werden ze bezorgd. Op tijd voor mijn reis naar Italië, en wat waren ze mooi verpakt! Daar was echt zorg en aandacht aan besteed. Mocht ik weer iets ‘nodig’ hebben zijn jullie de eerste keus! Nogmaals hartelijk dank! Aletta

Snel, accuraat,goede informatie.

Prima service!

Mooi product, leuk verpakt en snel verzonden

Goede informatie, veel keuze en n die verpakkingsservice is in één woord top.

Wederom fantastisch!

Kraamcadeau besteld en het is wederom fantastisch verzorgd. Mooi ingepakt, kaartje (door Zilver) handgeschreven en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Prettig contact en heel klantgericht

Na een goed telefoongesprek over een niet voorraad zijnd artikel werd ik enige dagen later geïnformeerd dat het was binnengekomen. Dat was heel fijn omdat het ging om cadeaus die ik snel daarna wilde geven. Ik ben zeer tevreden!

Super mooie ervaring

Een prachtig sieraad. Super mooi ontwerp en het overtreft mijn verwachting !!

Mooi sieraad, snelle levering

Prima communicatie, mooi sieraad. Feestelijk ingepakt en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij xit.

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, goede informatie/suggestie voor eventueel gewenst alternatief/aanpassing. Aankoop wordt prachtig, feestelijk verpakt. Snelle levering met goede communicatie. Kortom, een aanrader!

Goede service, behulpzame medewerker en goede spullen, ook nog eens mooi verpakt

Toplevering!

Artikel vlot en correct geleverd! Bovendien verrast met een heerlijke attentie erbij! Verpakking zeer zorgvuldig en met WoW-effect gedaan! Gewoonweg, ik ben super tevreden en zal zeker in de toekomst zilver.nl meermaals contacteren!

Superior service

This is the 4th time we have placed an order with zilver.nl that should speak for itself. Service is always fast and customer is kept well informed. With the birth of another grandchild they’ll be hearing from us again.

Zeer klantvriendelijk en kundig geholpen

Op het laatste moment kwam ik op het idee voor een geboortecadeautje. Door de snelle service en het duidelijk communiceren is, het cadeautje op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Als kraamcadeau een verzilverd babykapsetje cadeau gedaan met naam gravering . Het setje was mooi gegraveerd in hetuitgekozen lettertype Het zit in een mooie doos , en is gratis ingepakt in papier waaruit je kan kiezen . Het zag er fantastisch verzorgd , heel mooi ingepakt . .Het cadeau viel in de smaak bij de kersverse ouders . Kortom perfect

Heel tevreden

Heel mooi verpakt ben echt heel blij met mijn aankoop

Goed: snelle service en mooi afgewerkt

Goed: snelle service en mooi afgewerkt

Super service en kwaliteit

Volgens afspraak volgende dag al geleverd en nog mooier in het is een echt dan van foto’s die afmetingen goed weergegeven.

Besteld en binnen twee dagen in huis. Prachtig product.

Niets op aan te merken !

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was mooi ingepakt. Daarbij nog een klein cadeautje, wat plezier doet. Dus een aanrader deze winkel.

Super kwaliteit, mooie prijs en snel geleverd.

On line besteld, snel binnen.

Super goede service

Wat ik besteld had was nergens anders meer verkrijgbaar. Bij zilver.nl nog wel en het is zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd. Super deze service!

Goed product slechte site

Deze juwelier verkoopt mooie en goede producten maar de site is een drama. Producten die je in hun boekje ziet zijn erg moeilijk te vinden. Ook doet het erg amateuristisch aan.

Prima voldaan aan de verwachting

Prima voldaan aan de verwachting: besteld, prima geïnformeerd en afgeleverd zoals beloofd(volgende dag).

Heel mooi gepakt, is echt de moeite waard voor te winkelen in deze goede verzorgde zaak.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC